N-a iesit bine din spital si intra in studio! Totul despre revenirea miraculoasa a lui Gabriel Cotabita in lumea muzicala! Stim si cum se va numi prima piesa dupa ce "s-a intors din morti"!

Gabriel Cotabita pregateste o revenire in forta in lumea muzicala, la foarte putin timp dupa externarea carea avut loc in aceasta dimineata.

Cotabita, aproape de o revenire incredibila pe scena
Autor: Radu Constantin

Cotabita, aproape de o revenire incredibila pe scena Putini mai credeau ca Gabriel Cotabita va mai apuca sa urce vreodata pe scena. Artistul dovedeste insa pe zi ca e din ce in ce mai aproape de forma in care era la momentul in care organismul sau a cedat iar in ultimele zile in spital a fost foarte preocupat sa puna la punct detaliile revenirii sale in lumea muzicala.

Putina lume stie ca in momentul in care a fost prima data internat se pregatea sa lanseze o noua piesa. Aceasta fusese inregistrata in studioul compozitorului Andrei Tudor, iar Cotabita a lucrat la ea pana in seara dinaintea teribilului incident. Andrei Tudor a compus noua piesa a artistului

Citeste si: CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă NEBUNĂ. Bagajele au fost deja făcute...- bzi.ro

"Eu si Gabi am lucrat zilnic la melodia asta. E o piesa compusa de mine, pe versurile Cristinei Trepcea. Cu o seara inainte, joi, a plecat din studio pe la ora 22.45. Terminasem inregistrarile si urma sa-i trimitem demo-ul lui Catalin Muraru de la Roton. Atunci Cristina a venit cu dorinta sa schimbe un vers, asa ca nu am mai trimis inregistrarea. Piesa se numeste „Camera mansardata” iar ultima oara cand am vorbit cu Gabi la spital mi-a spus ca daca lucrurile merg bine, in doua saptamani revine in studio sa terminam inregistrarea”

, a declarat Andrei Tudor pentru WOWbiz.ro.

Gabriel Cotabita a fost externat in aceasta dimineata din spitalul Elias din Bucuresti. Artistul a parasit institutia pe picioare, insa cel mai probabil ca va mai trece ceva timp pana in momentul in care va urca din nou pe scena.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies