WOW

N-a tinut cont de kilogramele ei si s-a urcat pe bara de dans! Ce s-a intamplat dupa ce grasuta asta a incercat sa faca un dans sexy la bara?

Eda Marbury are 25 de ani, sufera de obezitate, insa se simte extrem de bine in pieea ei. Desi are aproape 150 de kilograme, tanara adora sa danseze la bara si a ajuns sa isi monteze una chiar si in apartamentul ei.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


N-a tinut cont de kilogramele ei si s-a urcat pe bara de dans! Ce s-a intamplat dupa ce grasuta asta a incercat sa faca un dans sexy la bara?
Potrivit Metro.co.uk, Eda a intampinat numeroase stari de depresie odata ce kilogramele au inceput sa se acumuleze, iar aspectul ei fizic o facea sa evite oamenii si intalnirile sociale.
Intr-o zi, ea a incercat sa danseze la bara, iar in momentul in care a inceput sa deprinda miscarile esentiale, tanara nu s-a mai dezlipit de ea. In ciuda faptului ca inca era grasuta, Eda a capatat incredere mai multa in persoana ei si a devenit mult mai atenta la stilul ei de viata.
"Inainte sa incep sa dansez la bara nu ma machiam, nu ieseam din casam evitam cat mai mult oamenii. Acum ma simt mult mai bine cu mine", a spus Eda.

Desi cantareste peste 100 de kilograme, dansatorea se poate lauda cu o flexibilitate iesita din comun si cu care reuseste sa ii uluiasca pe toti cei care asista la dansul.
Mai mult, Eda a marturisit ca odata cu practicarea acestui tip de dans, ea a reusit sa slabeasca 30 de kilograme si spera ca in acest ritm sa ajunga la silueta dorita.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal D

Duminica, de la ora 20:00, Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu sunt invitatii vedeta care vor invarti “Roata Norocului”, la Kanal D.

Titlu secțiune