WOW

N-ai sa-i recunosti! Actorii din Suleyman Magnificul in ipostaze inedite! Uite-o pe "Hurrem" sexy, alaturi de iubit, si pe "sultan" in rolul lui Ataturk! "Hatice" defileaza intr-o rochita minuscula!

Actorii din Suleyman Magnificul se pozeaza in ipostaze iesite din comun pentru fanii lor din intreaga lume!

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Georgiana Carp


Halit Ergenc l-a interpretat magistral pe Ataturk, primul presedinte al Turciei, supranumit si "parintele Turciei moderne"Ce sexy e "sultana Hatice" in rochita scurta!Hurrem nu s-ar fi coafat niciodata asa. Cea care-i da viata insa e o fana a coafurilor nonconformiste!Okan Yalabik e chipes si fara barbaSuleyman Magnificul nu a cucerit doar teritorii vaste cand conducea cu mana de fier Imperiul Otoman, ci si audientele in Romania, "zdrobind" concurenta.

Si daca v-ati obisnuit cu indragitii actori ai serialului turcesc imbracati in vesmintele traditionale care se purtau la palatul sultanului, la 1500, WOWbiz.ro ii prezinta astazi in cu totul alta lumina.

Meryem Uzerli si logodnicul ei, fostul sportiv Can Ates"Hurrem" (Meryem Uzerli), Suleyman (Halit Ergenc)  Pagarli Ibrahim Pasa (Okan Yalabik) si sultana Hatice (Selma Ergec) sunt niste persoane obisnuite ale secolului 21, se imbraca in haine provocatoare, cateodata dau in mintea copiilor si fac tot felul de grimase amuzante, poarta coafuri bizare cand vor sa iasa in evidenta si isi giugiulesc animalele de casa.

"Hatice" intr-o tinuta provocatoare, cum n-ai s-o vezi vreodata la palatul lui SuleymanMeryem, viitorul sot si "copilasul" lor cu blana, rasfatatul familieiExuberanta, originala si foarte atragatoare, Mezerly, reprezentanta a zodiei leu, le ofera intotdeauna fanilor imagini inedite cu ea, dar si cu viitorul ei sot, fost sportiv, actualmente un influent om de afaceri.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune