N-o recunoşti pe Ioana Tufaru! Femeia a slăbit 65 de kilograme într-un an, după ce şi-a pus inel gastric. Uite cum arăta la 165 de kilograme! FOTO EXCLUSIV

Ioana Tufaru, imagini cu ea după ce a slăbit 65 de kilograme. Uite cum arată acum.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere

Ioana Tufaru a făcut o operaţie de micşorare a stomacului în urmă cu nouă ani. Femeia a slăbit 123 kilograme, ajungând să cântărească 90 de kilograme la aproximativ un an după intervenţie.

Medicul care a operat-o în urma cu câţiva ani pe Ioana Tufaru şi graţie căruia a slăbit 123 de kilograme i-a sărit în ajutor şi în octombrie anul trecut, când femeia ajunsese la greutatea de 165 de kilograme şi risca probleme grave de sănătate. Doctorul i-a spus că îşi pune viaţa în pericol şi a chemat-o să-i facă o nouă intervenţie, mai exact să-i monteze un inel gastric.

"M-am operat pe 3 octombrie. Tot domnul doctor care mi-a făcut şi intervenţia de micşorare a stomacului mi-a sărit în ajutor şi nu mi-a cerut niciun ban. E ca un înger păzitor. Mă simt foarte bine acum. Prima săptămână am mâncat numai supe, apoi mâncare pasată, de bebeluş. A fost o operaţie uşoară şi sunt mândră că am slăbit 40 de kilograme în aproape şase luni. Dacă mai slăbesc 30 de kilograme, sunt cea mai fericită", povestea Ioana la finalul lunii octombrie 2017.

Ioana Tufaru, imagini cu ea după ce a slăbit 65 de kilograme. "Oboseam, gâfâiam"

Ei bine astazi, la un an şi o lună de când i-a fost montat inelul gastric, fiica Andei Călugăreanu are 100 de kilograme, cu 65 mai puţin decât avea anul trecut, pe vremea aceasta.

fara descriere

Ioana poate din nou să meargă fără eforturi, se poate apleca, ba chiar e mulţumită că reuşeşte să alerge după tramvai cand este nevoie.

"Îi mulţumesc domnului doctor din tot sufletul. Nici nu mai puteam să merg când aveam 165 de kilograme. Oboseam, gâfâiam, mă dureau articulaţiile, viaţa mea devenise din nou un chin. Acum am 100 de kilograme şi pot să funcţionez şi eu ca o femeie normală. Aş vrea să mai slăbesc 10 kilograme, dar dacă nu reuşesc, nu o să fac o tragedie din asta. În prezent mă simt bine în pielea mea", a declarat Ioana Tufaru pentru WOWbiz.ro

fara descriere

 

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate