N-o sa crezi in veci ce il mentine pe Morgan Freeman tanar la 77 de ani:  "Daca ai parte de suficient sex, atunci..."

Morgan Freeman, în vârstă de 77 de ani, a declarat într-un interviu recent că activitatea sexuală susţinută îl ajută să îşi menţină tinereţea, informează contactmusic.com.

Distribuie pe:

fara descriereStarul american, care a divorţat de două ori, spune că libidoul sănătos reprezintă cheia pentru a se menţine tânăr şi că multe femei, mult mai tinere decât el, i-au făcut complimente şi i-au spus că este un bărbat sexy.

Invitat de jurnaliştii de la revista ShortList să numească secretul tinereţii sale, actorul a spus: "Sexul. Dacă ai parte de suficient sex, atunci asta te menţine tânăr. Totul depinde de atitudinea ta faţă de el. Aşadar, dacă multe reprezentante ale sexului opus îţi spun că eşti sexy şi dacă îţi mai şi dovedesc asta, atunci nu eşti niciodată prea bătrân. Este important, de asemenea, să pari inaccesibil şi să permiţi femeilor să vină spre tine" a spus actorul.

Starul hollywoodian spune, totodată, că viaţa lui a devenit tot mai bună pe măsură ce a înaintat în vârstă: "Credeam că partea cea mai bună a vieţii mele era când aveam 50 de ani. Totul mergea bine, parcă pluteam pe o mare cu o briză uşoară din spate. Era bine şi când aveam 40 de ani, cariera mea începea să avanseze şi se petreceau lucruri minunate pe plan profesional. Însă cred că partea cea mai frumoasă a vieţii este întotdeauna aceea care ne aşteaptă".


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate