N-o sa iti vina sa crezi cum arata treptele de 100.000 de euro ale Catedralei din Timisoara! Enoriasele se inchina la ele la cat sunt de scumpe!

O mare dezamagire! Primarul Timisoarei si enoriasii sunt suparati! Treptele Catedralei din orasul de pe Bega nu arata deloc asa cum isi imagina toata lumea, asta mai ales ca au fost incredibil de scumpe. ##VIDEO116183##

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descrierefara descriereDupa cateva luni de santier, treptele Catedralei din Timisoara au fost dezvaluite si au creat un mare scandal. Primarul si cetatenii orasului sustin ca acestea arata mult mai ieftin decat valoarea lor. Proiectul a costat 100.000 de euro.

Arhitectii dau vina pe muncitori, despre care spun ca au facut o treaba de mantuiala. Ba mai mult, reporterii Kanal D au kalooga_36441" negociat" cu zidarii materialele de constructii.

"Am spus si eu ca simplu cetatean ca nu sunt incantat de aspectul treptelor catedralei. Nu am avut un sentiment de incantare atunci cand le-am vazut", a spus primarul Timisoarei, Nocolae Robu.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate