N-o sa-ti vina sa crezi ce nebunie a facut cea mai frumoasa romanca! Suspendata in telescaun, si-a turnat in cap zapada si cuburi de gheata!

Madalina Ghenea, cel mai apreciat fotomodel roman, s-a dovedit a fi cea mai curajoasa vedeta care s-a implicat in campania Ice Bucket Challenge.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriereMadalina Ghenea a acceptat provocarea de a-si turna apa in cap cu galeata, dar a facut-o intr-un mod original. Aflata intr-o statiune montana, la mare altitudine, frumoasa romanca, fosta iubita a lui Leonardo Di Caprio, s-a suit intr-un telescaun si, in timpul mersului, a luat galeata, plina cu apa amescata cu zapada si si-a turnat-o in cap. fara descrierefara descriereMai mult, Madalina avea pregatita si o casca, plina ochi cu cuburi de gheata, pe care si-a asezat-o apoi pe cap. “Gata, nu mai fac dus astazi”, a comentat Madalina. fara descriere

S-au dus vremurile cand se iubea cu DiCaprio sau Gerard Butler! Madalina Ghenea are acum un iubit care i-ar putea fi tata! Uite despre cine este vorba!

Dupa 13 ani, Madalina Ghenea a parasit Italia! Uite in ce alta tara de vis s-a mutat actrita!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate