N-o sa-ti vina sa crezi cum arata acum fata afgana careia sotul i-a taiat nasul si urechile! Imaginile te vor lasa fara grai!

Dupa ce a ajuns in SUA si a fost adoptata de o familie afgana care traieste in Maryland, Aesha Mohammadzai si-a recapatat frumusetea chipului pe care-l avea inainte ca talibanii sa-i taie nasul si urechile.

Distribuie pe:

fara descriere

Povestea femeii a fot spusa pentru prima oara de revista "Time", care a explicat ca Aesha a fost avnduta de familia ei naturala unui luptator taliban pentru a plati o datorie. Socrii si sotul ei au chinuit-o enorm, obligand-o sa doarma in grajd alaturi de animale, cu toate ca avea numai 12 ani, anunta perfecte.ro.

Cand a incercat sa scape de ei Aesha a fost prinsa si mutilata: sotul ei i-a taiat nasul si urechile si a lasat-o sa moara in munti, de unde femeia s-a tarat cu ultimele puteri pentru a ajunge la casa bunicului ei. Acesta a reusit sa mobilizeze o echipa de soldati americani. Acestia au tinut-o ascunsa intr-un refugiu, pana cand cazul a devenit public, iar o familie din SUA a adoptat-o.

fara descriere

Dupa doi ani de asteptare, in care medicii au ajutat-o sa remedieze trauma emotionala, femeia care crede ca are in jur de 21 sau 22 de ani a facut prima operatie de reconstructie a nasului. Rezultatul este unul spectaculos, chirurgii americani facand adevarate minuni in cazul ei!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate