LIVE | Finala Survivor Romania fara descriere

N-o sa-ti vina sa crezi de ce RADE CIOACA de fiecare data cand vine in fata judecatorilor! Te va SOCA!

In ciuda faptului ca anchetatorii il indica ucigasul Elodiei si spun ca toate dovezile duc spre el, Cristian Cioaca apare de fiecare data in fata magistratilor si a presei cu un zambet deja celebru, de aroganta, siguranta sau indiferenta. Ei bine, EL ASCUNDE CU TOTUL ALTCEVA! Iata ce spune renumitul profesor Florin Tudose despre atitudinea singurului suspect in cazul “Elodia”!

Distribuie pe:

fara descriereCristian Cioaca a  mai “fentat” inca o data judecatorii, magistratii respingand cererea procurorilor de arestare a politistului acuzat si cercetat de uciderea cu bestialitate a celebrei Elodia Ghinescu. Potrivit procurorilor, toate dovezile arata ca el este criminalul, insa lipseste cadavrul, ceea ce ingreuneaza intemnitarea lui Cioaca.

Cu toate ca este extrem de vulnerabil si poate fi inchis oricand, Cioaca apare mereu in fata judecatorilor razand si cu o atitudine de siguranta. Iata de fapt ce ascunte rictusul lui Cioaca:

fara descriere“Cioaca se afla sub o presiune foarte mare, la care trebuie sa faca fata. Prin zambetul pe care il afiseaza el se apara de fapt, este o atitudine agresiva si nervoasa, asemenea unui animal care isi arata coltii atunci cand este atacat. Totodata, rade si pentru ca este foarte speriat.  El nu stie sa faca altceva atunci cand primeste intrebari din partea jurnalistilor decat sa rada. Pe de alta parte, Cioaca are si o rezistenta psihica foarte mare si o personalitate puternica, de aceea procurorii nu l-au putut face sa cedeze! Are si umor negru, spunand ca a vorbit cu Elodia la telefon. Pana la urma, reactile lui sunt firesti si pana nu va fi condamnat nu se poate vorbi despre vinovatia lui", ne-a declarat profesorul doctor Florin Tudose, seful Clinicii de Psihiatrie a Spitalului Universitar din Bucuresti.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate