N-o sa-ti vina sa crezi! Ducu Bertzi crede in Mos Craciun!

Chiar daca are 57 de ani, Ducu Bertzi tot copil se simte! Indragitul interpret se bucura exact ca un pusti atunci cand se apropie Sarbatorile de iarna si il asteapta pe Mos Craciun asa cum o facea si cand avea 7 ani.

Distribuie pe:

Autor: Gabriela Grigoriev

fara descriereBucuria pe care o are atunci cand gaseste un cadou sub brad, lasat de Mos Craciun, nu i-o poate lua nimeni. Ducu Bertzi crede in Mos Craciun si se bucura si acum, la 57 de ani, cand isi deschide darul si vede ce a primit. Pana nu demult, “Mosul” ii lasa sub brad diferite electronice, acum insa nu stie ce va primi. Un lucru este cert: Ducu Bertzi sigur primeste cadou. “Eu cred in Mos Craciun si cred ca trebuie sa credem toti in el. Nu stiu ce-mi doresc in acest an de la Mos Craciun… ceva special nu am nevoie, electronice am. Ce mi-o aduce e foarte bun. Anul asta chiar n-am pretentii”, a declarat Ducu Bertzi pentru WOWbiz.ro.

De Craciun, Ducu va sta cu familia, desi a avut multe solicitari la concerte. “Am avut 14 spectacole pana acum, in luna decembrie, si mai am la Iasi, Brasov, Zarnesti si doua in Bucuresti. De Craciun stau in Bucuresti dupa care plec acasa, la Sighetul Marmatiei unde am un concert pe 26 decembrie. De Revelion stau tot la Sighet, cu familia”, ne-a mai spus cantaretul.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate