Nadia De Luca, apariţie de senzaţie la un eveniment monden! Uite ce accesorii superbe a purtat în păr! FOTO!

Nadia De Luca a purtat accesorii de păr cu trandafiri! Uite cât de frumoase sunt!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere

Frumoasa blondă şi-a cumpărat din Dubai, special pentru un eveniment din luna februarie, o pereche de sandale superbe, cu trandafiri, frunze şi pietre semipreţioase aplicate pe ele, care au costat nu mai puţin de 2000 de euro.

Femeia de afaceri a atras toate privirile pe covorul roşu şi, ce credeţi, nu a dezamăgit nici în urmă cu două zile, la lansarea noii colecţii a unui brand celebru de haine şi accesorii.

fara descriere

Nadia De Luca a purtat o rochie neagră, extrem de fină, dar de această dată în centrul atenţiei a fost podoaba capilară a vedetei.

Afacerista a purtat două accesorii de senzaţie, cu trandafiri roşii. Şi nu doar simţul vizual a fost încântat de cele mai iubite flori ci şi cel olfactiv, căci trandafirii Nadiei au lăsat o mireasmă îmbietoare la evenimentul săptămânii trecute.

Nadia De Luca recomandă un tratament minune de regenerare a părului!

Foarte multe mămici se confruntă, după sarcină, cu o mare problema, căderea masivă a parului.

Volumul şi densitatea părului alcătuiesc un aspect foarte important, estetic, dar calitatea precară a acestuia indică şi anumite dezechilibre interioare.

Un par sănătos este influenţat atât de atenţia cu care il protejăm de radicalii liberi, cât şi de îngrijirea cotidiană a acestuia. Expunerea părului la tratamente cosmetice agresive, dar şi alimentaţia şi hidratarea sunt factori foarte importanţi care influenţează aspectul şi vitalitatea podoabei capilare.

fara descriere

La fel de importantă este hrănirea părului din interiorul său către exterior.

Organismul nostru are nevoie de un aport nutriţional bogat în vitamine şi minerale, din acest motiv este recomandat atât pe perioada sarcinii cât şi in viaţa de zi cu zi, mai ales în anotimpul rece, să ne asigurăm că avem acces la acestea.

Recomandările din perspectiva sănătăţii părului sunt de a consuma alimente bogate în vitamina B şi totodată ca părul să fie protejat atunci când este supus stilizării sau expunerii la soare.

Citeşte materialul integral pe kfetele.ro

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate