Nadia De Luca, maraton de vacanţe exotice după ce a slăbit 35 de kilograme! Uite cum arată acum la plajă cunoscuta femeie de afaceri!

Nadia De Luca, maraton de vacanţe exotice! Uite ce locuri superbe a vizitat blonda!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere

Frumoasa Nadia De Luca ne-a povestit cum a intrat în scenă, în urmă cu ceva timp, una dintre cele mai mari calităţi ale ei: voinţa. Femeia de afaceri a reuşit să slăbească, natural, 35 de kilograme.

"Pe parcursul vieţii, de puţine ori am apelat la diete însă sănătoase: hiperproteice, dar cu susţinere de vitamine ca 15-20 pe care le iau zilnic de foarte mulţi ani.

Când am vrut să slăbesc 35 de kilograme am avut o voinţă de fier, iar sportul, dieta sănătoasa, odihna, armonia spirituală şi echilibrul au fost elementele strategiei. Decizia de a slabi m-a ajutat să scap şi de căderea de pe marginea prăpastiei, de o depresie care mă pândea după pierderea dureroasă a unei sarcini. Aşa m-am regasit.

Nadia De Luca, maraton de vacanţe exotice! Femeia de afaceri are o siluetă de invidiat

În prezent am un regim alimentar sănătos: vegetarian îndeosebi vegan: peşte/fructe de mare, ouă, lapte, legume, fructe. Am făcut alegeri din această premisă şi nu mai consum carne şi alimente cu gluten. Iau zilnic vitamine şi minerale, cam 15-20", a declarat Nadia.

fara descriere

Ei bine, după s-a simţit din nou mulţumită atât de starea ei interioară cât şi de aspectul fizic, vedeta a sărbătorit într-un mod inedit.

A mers în mai multe vacanţe în Asia, America Centrală, dar şi în sudul Europei, în Italia. Nadia s-a bucurat de soare şi de mare, două dintre elementele care o încarcă mereu din punct de vedere spiritual, dar şi de plimbări lungi şi sesiuni de meditaţie pe plajă.

fara descriere

Şi n-avem cum să nu remarcăm că afacerista în vârstă de 39 de ani arată extraordinar. Are o siluetă de invidiat şi o stare de bine molipsitoare.

Vezi poze din vacanţele de cinci stele ale Nadiei doar pe kfetele.ro

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate