Vedete

Nadine are fantezii la care nu te-ai fi gandit niciodata. "Atat de mult imi place incat am, uneori, fantezii cu ideea de a face asta de luni pana vineri"

Nadine, fosta vedeta tv, are fantezii despre care fanii ei au aflat recent chiar de la ea.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: L. S.


Nadine are fantezii la care nu te-ai fi gandit niciodata. "Atat de mult imi place incat am, uneori, fantezii cu ideea de a face asta de luni pana vineri"icon photo

Frumoasa Nadine are un talent despre care nu s-a stiut pana cand, chiar ea a decis sa il dezvaluie. Fosta vedeta are fantezii care nu au nicio legatura cu showbiz-ul. Ii place foarte mult sa reconditioneze piese de mobilier. Cea ce poate sa faca fosta vedeta de televiziune din piese vechi si ponosite este cu adevarat spectaculos.

Nadinei ii place atat de mult ce face, incat spune ca are fantezii cu ideea de a face aceasta activitate permanent.


"Cand e vremea buna, ies in curte cu sculele si ma apuc de meşterit la orice e vechi si gasit sau primit. Azi am facut un dulap pe care nu ţi-l pot arata pt ca e pt o emisiune tv, insa iţi arat unul dintre primele scaune pe care le am transformat. Era vechi si ponosit si ta da ! Nu am poza cu el inainte pentru ca nu am crezut ca voi arata cuiva parte din aceasta pasiune a mea. De acum incolo, am sa fac o poza inainte. Ador sa transform piese de mobilier. Atat de mult imi place incat am, uneori, fantezii cu ideea de a face asta de luni pana vineri. Am şorţ, pensule, cutii de vopsea si tot soiul de acareturi care imi îmbogăţesc weekendurile", a scris Nadine pe o retea de socializare.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Astazi, de la ora 20:00, in ultimul episod din “Meryem”, la Kanal D! Savas si Meryem, o noua viata!icon photo

Vedete

Astazi, de la ora 20:00, in ultimul episod din “Meryem”, la Kanal D! Savas si Meryem, o noua viata!

Kanal D difuzeaza in aceasta seara, de la ora 20:00, ultimul episod din serialul „Meryem”.

Titlu secțiune