Nadine isi ridica vila in Pantelimon, dar intampina deja probleme! Afla ce o dispera!

Distribuie pe:

fara descriere

 

Iesita din circuit in ultimii ani, Nadine revine in forta in toamna aceasta. Recent, a fost protagonista unei sedinte foto inedite pentru designerul Dorin Negrau si mai nou este implicata intr-o serie de proiecte importante din showbiz. In plus, in viata privata, ea pare ca-si doreste sa ramana in Romania, mai ales ca a si inceput sa isi construiasca o casa in apropierea Bucurestiului.

Pe la mijlocul anilor’90, Nadine era una dintre vedetele in mare voga. Se scria despre ea mai mult decat despre presedinte si viitorul ei in lumea televiziunii parea unul de aur. Nu a fost insa asa, pentru ca vedeta a decis sa plece in America pentru a face o scoala de actorie in Los Angeles. 

In L.A, lucrurile n-au mers asa cum si-ar fi dorit ea. A muncit mult ca ospatarita sau ca baby-sitter pentru a se putea intretine. Apoi, dupa sapte ani, s-a intors in tara si a reluat proiectele in showbiz. A devenit imaginea unei case de moda cu tinute clasice, apoi a facut cateva shooting-uri pentru designeri romani extreme de cunoscuti, ultimul dintre ei fiind Dorin Negrau. Toate aceste actiuni ale mulatrei ne-au determinat sa ne punem intrebarea fireasca daca ea va ramane in Romania sau se va intoarce pe  pamant american? Raspunsul a venit imediat.

Dupa cateva cercetari jurnalistice am aflat ca Nadine a inceput constructia unei vile in Pantelimon. A turnat fundatia si deja a adus casa la rosu. Din pacate, costurile vilei sunt destul de ridicate si surse din apropierea fetei au spus pentru WOWbiz.ro ca Nadine s-ar cam plange ca nu ar mai avea bani sa grabeasca lucrarile. Mai mult, este chiar disperata de preturile piperate din Romania, motiv pentru care se barfeste ca intreaga constructie va fi gata abia la vara. Bine si atunci, am spune noi. (Cornelia Ionescu)


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate