Narcis Ianau lamureste povestea despartirii de iubita Madalina: "Dupa aproape patru ani impreuna, am ales sa ne separam! Proiectele mele nu-mi permiteau sa ma ocup cum trebuie de relatie!"

Tanarul de 19 ani care a facut senzatie la "Romanii au talent" a precizat motivele care au dus la despartirea de Madalina, iubita lui inca din liceu.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriereNarcis Iustin Ianau, contratenorul care a facut spectacol la "Romanii au talent", este singur dupa despartirea de Madalina, dar acest lucru nu-l afecteaza catusi de putin, bacauanul fiind concentrat acum pe cariera sa. "Da, este adevarat, ne-am despartit dupa aproape patru ani foarte draguti de relatie. Ruptura a intervenit in decembrie anul trecut! Nu este vorba de faptul ca n-as mai fi iubit-o pe Madalina, dar eu n-am avut timp sa ma ocup cum trebuie de relatie, proiectele mele nu-mi permiteau asta, studiile, invatatul, concertele... Oricum, este destul de putin probabil sa ramai toata viata cu iubirea din liceu!", ne-a declarat Narcis, care este focusat acum pe promitatoarea sa cariera.fara descriere "Sunt la Conservator la Cluj in primul an, colaborez in continuare cu trupa Gregorian, alaturi de care voi aparea pe un album lansat la nivel mondial in aceasta saptamana. Lucrez foarte mult la imaginea mea, am slabit 12 kilograme si vreau sa lucrez inca la foarte multe aspecte ce tin de cariera mea. Cu dragostea nu prea e timp, dar niciodata nu stii cand se intampla", a completat cu umor Narcis Ianau.fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate