narcisa balaban probleme

Narcisa Balaban

Vedete

Narcisa Balaban ar fi ajuns la poliție, în toiul nopții! Fosta parteneră a lui Nicolae Guță ar fi fost supusă unui val de atacuri pe internet, venite din partea unui bărbat necunoscut

Fosta parteneră a lui Nicolae Guță ar fi avut parte de o experiență neplăcută cu un bărbat necunoscut care ar fi lansat un val de atacuri la adresa ei, pe rețelele de socializare.

Narcisa Balaban, fosta parteneră a lui Nicolae Guță s-ar confrunta cu o problemă care se pare că este din ce în ce mai întâlnită în zilele noastre. Vedeta ar fi fost supusă unui val de atacuri în mediul online intensificate de un bărbat necunoscut. Cu aceeași problemă s-ar fi confruntat și fiul ei, astfel că femeia ar fi ajuns la poliție. 

Narcisa Balaban a ajuns la poliție în toiul nopții

Narcisa Balaban este recunoscută pentru trecutul ei tumultuos în care a fost implicată în mai multe scandaluri, printre care și cele cu Nicolae Guță, fostul ei partener și tatăl fiului său.

Recent, vedeta ar fi avut parte de o experiență total neplăcută care ar fi făcut-o să ajungă la poliție. Într-un episod care ar fi avut loc recent, fosta parteneră a lui Nicolae Guță ar fi fost extrem de revoltată după ce ar fi ajuns ținta unui atac pe rețelele de socializare, atac care s-ar fi extins și asupra fiului ei.

Citește și: Nicolae Guță nu a fost primul soț al Narcisei! Cu cine a fost căsătorită înainte să-l cunoască pe celebrul manelist și cum a ajuns la divorț: "Era un bărbat foarte gelos"

Potrivit Spynews.ro, acum două seri, Narcisa Balaban ar fi luat decizia de a se prezenta la o secție de poliție pentru a depune o plângere împotriva persoanei care le-ar fi dat bătăi de cap în ultima perioadă, atât ei, cât și fiului său. Se pare că este vorba de un bărbat necunoscut care ar fi inițiat mai multe atacuri asupra vedetei pe internet. Narcisa nu a vrut să vorbească, momentan, despre acest subiect fragil. 

narcisa balaban probleme

Narcisa Balaban

[Sursa foto: Facebook]

Fiul Narcisei Balaban va ajunge pe masa de operație?!

Narcisa Balaban și Nicolae Guță au împreună un fiul, pe Alberto care are doar 17 ani și care ar urma să fie supus unei intervenții chirurgicale. Tânărul nu se confruntă cu nicio problemă de sănătate, doar are mai multe kilograme peste medie, iar mama sa ar fi decis să îl supună unei intervenții de micșorare a stomacului.

Citește și: Narcisa spune tot adevărul despre relația cu Nicolae Guță, la ani buni de la despărțire! Cum se comporta artistul cu ea, atunci când era singuri: "Erau niște chestii de moment și atunci nu prea simțeam"

Decizia acesteia a stârnit un val de controverse în mediul online, însă Narcisa nu ar vrea absolut deloc să renunțe la idee pentru că își dorește tot ce este mai bun pentru fiul ei și vrea să fie sănătos din toate punctele de vedere.