Narcisa Birjaru s-a angajat la hotelul lui Cristi Borcea de la mare. Cu câți bani o plătește afaceristul pe câștigătoarea Chefi la cuțite

Narcisa Birjarul s-a angajat la hotelul lui Cristi Borcea de la mare, iar pe lângă salariu atractiv, aceasta are și alte beneficii.

Narcisa Birjaru s-a angajat la hotelul lui Cristi Borcea de la mare
Narcisa Birjaru, câștigătoarea sezonului 9 „Chefi la cuțite”[Sursa foto: Instagram]
Autor: Anastasia Rebeca

In articol:

Narcisa Birjaru este prima femeie care a câștigat Chefi la Cuțite, dar și marele premiu de 30.000 de euro. Odată cu câștigarea aceastei competiții i s-a schimbat viața complet, iar la câteva luni de la finalizarea emisiunii culinare, aceasta a primit o super ofertă din partea afaceristului, Cristi Borcea.

Câți bani câștigă Narcisa Birjaru la hotelul lui Cristi Borcea de la mare

Narcisa Birjaru, câștigătoarea sezonului 9 al emisiunii Chefi la cuțite, s-a angajat la hotelul pe care Cristi Borcea îl deține în Olimp. Aceasta a ajuns să lucreze pentru afacerist după ce a fost remarcată de soţia acestuia, Valentina Pelinel.

Citeste si: Rețeta de tocană țigănească pe care a gătit-o Narcisa Birjaru în finala Chefi la Cuțite 2021

Înainte de a accepta oferta, Narcisa Birjaru a pus anumite condiții și a negociat pentru un salariu lunar care ar depăși 1500 de euro.

Conştientă de volumul mare de muncă, câştigătoarea marelui premiu de 30.000 de euro, i-a cerut lui Cristi Borcea să suporte costurile pe care le implica hrana şi cazarea acesteia, dar și ale soțului ei, Alex, cerințe care i-au fost acceptate imediat de afacerist.

Citeste si: De ce a murit Adrian Rădulescu? Ce i-au găsit medicii în trup- bzi.ro

Totodată, a dorit să stabilească de la bun început că acceptă această ofertă ca sezonier, dorindu-și ca după terminarea verii să se axeze pe restaurantele de lux, dar și pe alte oferte care pot veni pe parcurs. Pe lângă toate aceste benefici, Narcisa Birjaru are și dreptul de a decide totul cu privire la meniul restaurantului din hotelul lui Cristi Borcea.

Narcisa Birjaru s-a angajat la hotelul lui Cristi Borcea de la mare

Potrivit surselor, Narcisa Birjaru este încadrată, ca angajat, pe postul de ajutor de bucătar, din cauză că nu are o diploma de bucătar, dar aceast lucru nu este un impediment pentru aceasta de a coordona tot ce ține de bucătăria hotelului.

Narcisa Birjarul speră ca în toamnă să se angajaze la restaurantul lui Chef Cătălin Scărlătescu

Narcisa Birjaru speră ca după această perioadă petrecută la mare să înceapă munca în restaurantul lui Chef Cătălin Scărlătescu. Juratul de la Chefi la cuțite i-a promis acesteia că va fi printre primii săi

angajați în restaurantul pe care îl va inaugura în această toamnă.

Citeste si: Narcisa Birjaru, câștigătoarea sezonului 9 „Chefi la cuțite, a primit mai multe propuneri de muncă după finala competiției

„De îndată ce îmi voi deschide propriul restaurant, cel mai probabil în toamnă, mă gândesc serios să colaborez cu mulţi dintre ei. Nu doar cu Narcisa Birjaru, câştigătoarea din echipa mea, ci cu mulţi dintre ei. Poate chiar cu toţi 24!”, a declarat Cătălin Scărlătescu după terminarea sezonului 9 al emisiunii Chefi la cuțite.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Totul despre Elena Boncea, fiica Loredanei Groza. I-a moștenit frumusețea și talentul muzical

Cum arăta în tinerețe Mădălina Manole. Fata cu părul de foc era de o frumusețe orbitoare

Horoscop Zilnic Luni 2 August 2021: LEUL trebuie să evite conflictele, nativul SĂGETĂTOR va primi un cadou bănesc

Ce s-a întâmplat cu Benone Sinulescu? Din păcate, au anunțat acum

Cum arăta în tinerețe Mădălina Manole. Fata cu părul de foc era de o frumusețe orbitoare

CUTREMUR ÎN SHOWBIZ! Cu cine a fost prins Cătălin Botezatu în ipostaze INTIME! De aceea a fost dat afară de la Kanal D!

Încă nu sunteți convinși că suntem pe buza prăpastiei? Fenomenul din Africa sperie întreaga lume

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies