Narcisa Guță a ajuns de nerecunoscut! Cum arată acum fosta soție a lui Nicolae Guță

Narcisa Guță s-a schimbat enorm. Fosta parteneră de viață a celebrului manelist Nicolae Guță a apelat la mai mulți specialiști pentru a-și schimba înfățișarea.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Narcisa Guță a fost, în urmă cu câteva luni, la stomatolog pentru a-și pune fațete dentare. Ea trece des și pe la saloanele de înfrumusețare și merge frecvent la sala de sport. Rezultatele sunt pe măsură, fosta soție a cântărețului fiind deseori felicitată pentru felul în care arată și pentru noua siluetă.

Recent, aflată din nou la cabinetul medicului dentist, Narcisa Guță a publicat o fotografie. „Facem zâmbetul frumos”, a scris ea în dreptul imaginii.

De când și-a schimbat look-ul, ea nu se sfiește să se pozeze cât poate de des.

Citeste si: Promo Puterea Dragostei 17 octombrie. Ligi, în conflict cu Livian, Jador și Bogdan Mocanu: „Ziua zero a venit”

Citeste si: Coborau sicriul în groapă, când au auzit strigăte: „Unde sunt? E întuneric!”. Ce a urmat în timpul înmormântării e halucinant

Citeste si: Anamaria Prodan a spus că a fost blestemată de o femeie înainte să facă un accident rutier în care era să moară alături de Reghe şi copiii lor! „Blestemul se va întoarce împotriva ei”

fara descriere

Narcisa Guță are o siluetă de invidiat

Narcisa are grijă și de silueta ei. Face sport și are grijă la ce mănâncă, iar rezultatele sunt vizibile.

„Fac sală și regim, altceva ce pot să fac. Îmi place să fac ceva frumos pentru mine, îi mulțumesc lui Dumnezeu că sunt sinceră și nu prefăcută. Sunt o femeie care mă iubesc. Am demnitatea mea, asta te naști, nu o cumperi”, a spus Narcisa Guță în urmă cu câteva luni, în cadrul unei emisiuni de televiziune.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate