Narcisa Guță, mesaj pentru Viorel al Vulpiței! "Cel mai frumos bărbat"

Narcisa Guță are un mesaj pentru Viorel, soțul Vulpiței.

Distribuie pe:

Autor: A.N.C

Narcisa Guță, mesaj pentru Viorel al Vulpiței!


In articol:

Fosta lui Nicolae Guță a pus ochii pe Viorel, soțul Vulpiței, și i-a transmis un mesaj prin intermediul unui clip.

Narcisa Guță s-a filmat pe TikTok în timp ce dansează și îi transmite un mesaj lui Viorel.

¨Mesaj pentru Viorel, spaima femeilor. Cel mai frumos bărbat dintre femei", a spus Narcisa Guță într-un clip.

Narcisa Guță, mesaj pentru Viorel al Vulpiței!

Narcisa Guță s-a pozat cu Tzanca Uraganul: „Vrei să-l nenorocești și pe ăsta?”

Nu doar Viorel a intrat în atenția Narcisei, aceasta a publicat pe pagina ei de Facebook o fotografie în care apare alături de Tznaca Uraganul. Prietenii virtuali au reacționat imediat.

Narcisa Guță a publicat pe pagina ei de Facebook o fotografie în care apare alături de manelistul Tzanca Uraganul. Imaginea a stârnit un val de reacții din partea prietenilor ei virtuali, care au apăsat butonul de like de aproape o mie de ori.

Citeste si: Nicolae Guţă a angajat o dansatoare sexy la cazinoul său! Uite-o cum se mişcă lasciv printre clienţii care joacă la ruletă şi păcănele! VIDEO

Citeste si: Tzancă Uraganul o comite din nou! Manelistul, surprins când a blocat cu Rolls Royce-ul două locuri rezervate persoanelor cu dizabilități

Unii dintre prietenii virtuali ai fostei soții a lui Guță, Nicoleta Guță, au avertizat-o, gândindu-se că ar putea să pice pradă farmecelor lui.
„Ești drăguță rău!”, „Vezi că te **** și dupa aia produci pentru el”, „Nu te lăsa păcălită de Tzanca Uraganul!”, sunt câteva dintre mesajele pe care le-a primit Narcisa Guță după ce a publicat fotografie în care apare alături de Tzanca Uraganul.

„Narciso, te dai pe lângă Tzanca Uraganul, vrei să-l nenorocești și pe asta?!”, i-a scris un alt utilizator.

Narcisa Guță, bătută de iubit

Fosta soție a lui Nicolae Guță a fost implicată într-un mega scandal, în primăvara acestui an. Narcisa Guță apare ca parte vătămată într-un dosar penal, înregistrat la Focșani, după ce a fost bătută de un fost iubit. Narcisa Guță a avut atunci nevoie de o lună de îngrijiri medicale și a ieșit cam șifonată din altercație.

Fostul iubit, pe nume Cornel M. a fost acuzat de amenințare, violare de domiciliu, distrugere, dar și alte violențe, cei doi având o relație amoroasă în urmă cu mulți ani. Acesta a fost și condamnat la închisoare pentru tâlhărie. Pe data de 31 mai acesta a intrat în casa Narcisei Guță și a bătut-o cu bestialitate, manelista depunând plângere împotriva lui.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate