Narcisa Guta nu scapa de furia lui Beyonce! Nici nu banuiesti ce actiuni de ultim moment a inteprins iubita lui Guta pentru a o infunda pe manelista

Narcisa Guta nu mai are liniste de la scandalul cu Beyonce! Fosta concubina a manelistului sta pe un butoi de pulbere, mai ales ca rivala ei incearca, prin orice metode posibile, sa o bage la puscarie pentru talharie si violenta.

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriereSurse din preajma Narcisei sustin ca in ultima vreme, ea a primit tot felul de semnale de la apropiati, care o informeaza de actiunile Madalinei.

fara descriere“Fata asta nu se lasa pana nu o vede la puscarie. Am aflat ca s-a dus din nou la politie, sa se intereseze in ce stadiu sunt cercetarile si, prin avocati, intentioneaza sa grabeasca lucrurile! Vrea neaparat ca dosarul sa ajunga in instanta, sa inceapa procesul si, fireste, sa se solutioneze in favoarea ei, iar Narcisa sa plateasca pentru seara in care a paruit-o si deposedat-o de anumite bijuterii primite de la Guta”, a povestit o prietena de-a fostei iubite a cantaretului.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate