Narcisa Guta, prima reactie dupa ce a fost actionata in instanta: "Am respectat tot ce mi-a fost impus de lege. Acum... "

Narcisa Guta a aflat astazi ca ar putea fi obligata sa-i plateasca spitalizarea lui Beyonce de Romania, in urma bataii pe care i-a administrat-o in urma cu aproape doi ani.

Autor: A. B.
Cu cateva zile in urma, Narcisa Guta a fost actionata in instanta de catre un spital bucurestean, care solicita plata serviciilor medicale pe care le-a suportat Madalina Dumitru, alias Beyonce de Romania (afla AICI mai multe detalii).

 

„Este un capitol închis, pentru mine. Am plătit de atunci totul, am achitat toate datoriile. Am respectat tot ce mi-a fost impus de lege. Acum am alte priorităţi, nu vreau să mai vorbesc despre acest subiect", a declarat Narcisa Guta pentru Spynews.
 
Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

5 indicii ca esti la un pas de diabet

7 trucuri pentru a scapa de grasimea de pe coapse

Cele mai norocoase zodii ale lunii AUGUST! Au tras lozul castigator in iubire

4 zodii își pot da frâu liber dorințelor, deoarece vor primi tot ce vor. Scorpioni, acum e momentul să cereți mărirea de salariu

Vestea cea mare pentru toți cei care au TELEFOANE MOBILE! Este decizia momentului în Europa: NU mai este o limită

“Cu asta am spus tot.” Bogdan de la Ploiești, mesaj subtil pentru Cristina Pucean, după separare! Acum situația a devenit mai clară

Mașinile electrice, interzise! Războiul schimbă complet abordarea

Tragedie pentru un cunoscut antrenor de fotbal. A anunțat pe Facebook că i-a murit fiica de 21 de ani

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies