Naşa de cununie a lui Brigitte Pastramă a fost dată în judecată! Lizeta Haralambie are probleme uriaşe cu o bancă de la care a luat un credit!

De curând, naşa de cununie a lui Brigitte Pastramă a fost dată în judecată.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Recent, naşa de cununie a lui Brigitte Pastramă a fost dată în judecată. Pe 7 iulier, Brigitte şi Florin Pastramă vor face cununia religioasă, ei urmând să aibă două perechi de naşi, pe Lizeta Haralambie și Mario Tănase, precum și pe Tripona și Călin Murgu. Haralambie şi Tănase au fost prezenţi şi la cununia civilă, unde au fost naşi. Numele Lizetei Haralambie, o bună prietenă a lui Brigitte, apare într-un dosar înregistrat pe 12 aprilie 2019, la Judecătoria Constanţa. (vezi ce planuri are Brigitte pentru luna de miere)

Citeste si: Florin Pastramă, mesaj incredibil pentru fosta, Raluca Podea: „Nu era normal. Am înțeles că...”

Citeste si: Începe războiul între Raluca Podea și Brigitte? Fosta iubită a lui Florin Pastramă a căutat-o noua lui soție: „Nu era normal să...”

Citeste si: Florin Pastramă este singurul care o poate ține în frâu pe Brigitte! ”Tot timpul mă înțeapă”

Naşa de cununie a lui Brigitte Pastramă a fost dată în judecată. Lizeta Haralambie figurează ca pârât 

Lizeta Haralambie figurează ca pârât, o bancă este reclamant, iar obiectul procesului este “contestaţie creditor Legea 77/2016 notificare 9532”. Deocamdată, Judecătoria Constanţa nu a stabilit primul termen al procesului. Legea nr. 77/2016 este cea privind darea în plată a unor bunuri imobile în vederea stingerii obligaţiilor asumate prin credite.Afluxul de credite bancare în franci elveţieni din ani 2007-2008 a produs consecinţe economice nefaste asupra situaţiei economice a unui număr foarte mare de titulari de credite bancare, în contextul deprecierii masive a monedei naţionale faţă de francul elveţian", se scrie pe site-ul juridice.ro.

Naşa de cununie a lui Brigitte Pastramă a fost dată în judecată. Nu a putut rambursa creditul

E clar că naşa de cununie a lui Brigitte Pastramă a fost dată în judecată. „Această realitate nefericită, întâlnită nu doar în România, ci şi în alte state europene, a pus forurile legiuitoare în situaţia de a găsi soluţii care, pe de o parte, să „salveze” consumatorii deveniţi insolvabili din cauza imposibilităţii rambursării creditului, dar care, în acelaşi timp, să evite producerea unui colaps bancar general – ceea ce ar genera consecinţe nefaste în plan economic”, se mai scrie despre cei care nu îşi mai pot plăti creditele imobiliare.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: