Naşa de cununie a lui Brigitte şi Florin Pastramă şi-a pus silicoane! Tripona Murgu nu s-a simţit bine după operaţia estetică! FOTO

Amicii Triponei Murgu ştiu că naşa de cununie a lui Brigitte şi Florin Pastramă şi-a pus silicoane.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

E clar că naşa de cununie a lui Brigitte şi Florin Pastramă şi-a pus silicoane. Cei doi amorezi de la Fermă au făcut cununia civilă, iar acum se pregătesc pentru cununia religioasă, care va avea loc pe 7 iulie. Brigitte și Florin vor avea două perechi de nași: pe Lizeta Haralambie și pe Mario Tănase, precum și pe Tripona și pe Călin Murgu. (vezi cât de prost merg afacerile imobiliare ale lui Florin Pastramă)

Citeste si: Brigitte Sfăt a intrat în atenţia Serviciului de executare silită al Fiscului, în timp ce filma la Fermă! Firma lui Brigitte are datorii de peste 300.000 de euro!

Citeste si: Brigitte și Florin Pastramă au dat nas în nas cu Raluca Podea, fosta lui logodnică! Cum a reacționat blondina: „Nu suport să împart aceeași încăpere cu ea

Citeste si: Prima imagine cu fostul soț al Brigittei Sfăt, după ce a fost eliberat din închisoare! Ce a făcut Ovidiu Torj la câteva zile după nunta fostei neveste!

Naşa de cununie a lui Brigitte şi Florin Pastramă şi-a pus silicoane. Tripona Murgu a fost la o clinică clinică din Turcia 

Avocata Tripona Murgu este o veche prietenă din Timişoara a lui Brigitte şi nu a refuzat-o atunci când aceasta a rugat-o să-i fie naşă de cununie. Acum 5 ani, Tripona şi-a pus silicoane într-o clinică din Turcia şi s-a fotografiat în salon, înainte şi după intervenţia chirurgicală. Din poze se vede că Tripona nu se sinţea bine, lucru remarcat şi de amicii ei.

fara descriere

Naşa de cununie a lui Brigitte şi Florin Pastramă şi-a pus silicoane: "Eu te susţin, acum urmează implanturile" 

Nu mai e un secret că naşa de cununie a lui Brigitte şi Florin Pastramă şi-a pus silicoane. “Mă bucur că eşti bine! Eu te susţin, acum urmează implanturile...Să vezi distracţie data viitoare”, au încurajat-o prietenii pe Tripona Murgu.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate