Naşa de cununie a lui Brigitte şi Florin Pastramă şi-a pus silicoane! Tripona Murgu nu s-a simţit bine după operaţia estetică! FOTO

Amicii Triponei Murgu ştiu că naşa de cununie a lui Brigitte şi Florin Pastramă şi-a pus silicoane.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan


In articol:

E clar că naşa de cununie a lui Brigitte şi Florin Pastramă şi-a pus silicoane. Cei doi amorezi de la Fermă au făcut cununia civilă, iar acum se pregătesc pentru cununia religioasă, care va avea loc pe 7 iulie. Brigitte și Florin vor avea două perechi de nași: pe Lizeta Haralambie și pe Mario Tănase, precum și pe Tripona și pe Călin Murgu. (vezi cât de prost merg afacerile imobiliare ale lui Florin Pastramă)

Citeste si: Brigitte Sfăt a intrat în atenţia Serviciului de executare silită al Fiscului, în timp ce filma la Fermă! Firma lui Brigitte are datorii de peste 300.000 de euro!

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

Citeste si: Brigitte și Florin Pastramă au dat nas în nas cu Raluca Podea, fosta lui logodnică! Cum a reacționat blondina: „Nu suport să împart aceeași încăpere cu ea

Citeste si: Prima imagine cu fostul soț al Brigittei Sfăt, după ce a fost eliberat din închisoare! Ce a făcut Ovidiu Torj la câteva zile după nunta fostei neveste!

Naşa de cununie a lui Brigitte şi Florin Pastramă şi-a pus silicoane. Tripona Murgu a fost la o clinică clinică din Turcia 

Avocata Tripona Murgu este o veche prietenă din Timişoara a lui Brigitte şi nu a refuzat-o atunci când aceasta a rugat-o să-i fie naşă de cununie. Acum 5 ani, Tripona şi-a pus silicoane într-o clinică din Turcia şi s-a fotografiat în salon, înainte şi după intervenţia chirurgicală. Din poze se vede că Tripona nu se sinţea bine, lucru remarcat şi de amicii ei.

Naşa de cununie a lui Brigitte şi Florin Pastramă şi-a pus silicoane: "Eu te susţin, acum urmează implanturile" 

Nu mai e un secret că naşa de cununie a lui Brigitte şi Florin Pastramă şi-a pus silicoane. “Mă bucur că eşti bine! Eu te susţin, acum urmează implanturile...Să vezi distracţie data viitoare”, au încurajat-o prietenii pe Tripona Murgu.

Galerie foto 
Citește și:

E şocant ce se întâmplă cu Brigitte Pastramă! Uite cum se comportă cu adevărat cu Florin Pastramă! "În special pe plan sexual" EXCLUSIV!

Brigitte Pastramă are probleme cu fiul ei? Ce spune despre comportamentul băiatului

EXCLUSIV. Cum arată invitația de nuntă a lui Brigitte Năstase cu Florin Pastramă! Ce apare pe plic

Cum a fost prima noapte petrecută ca soț și soție de Brigitte și Florin Pastramă! Dezvăluiri uluitoare

Ștefana Suciu de la Bravo, ai stil! va deveni mămică pentru prima dată! Videoclipul care a emoționat tot internetul

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies