Nastase asteapta raspunsul judecatorilor privind eliberarea sa. Afla cand ar putea scapa din puscarie

Adrian Nastase afla saptamana viitoare daca iese din inchisoare chiar inainte de Craciun. Curtea de Apel a amanat azi, pentru data de 5 decembrie, decizia in cazul cererii fostului premier.

Distribuie pe:

fara descriereAdrian Nastase a fost dus saptamana trecuta in fata judecatorilorNastase vrea ca cele 7 zile petrecute in spital dupa tentativa de sinucidere sa fie scazute din cei doi ani de inchisoare pe care ii are de executat in dosarul “Trofeul calitatii”.

Daca judecatorii decid ca zilele petrecute in spital sunt considerate a fi de puscarie, dar si in baza calificativelor primite de la Administratia Nationala a Penitenciarelor pentru cartea scrisa in aceasta perioada, Nastase ar putea spera la o eliberare chiar inaintea Craciunului. Fara zilele castigate astfel, conform legii, acesta are dreptul sa faca o cerere de eliberare conditionata abia in luna februarie.

Nastase a fost dus saptamana trecuta in fata judecatorilor Curtii de Apel unde a declarat ca e vorba de principiu sa i se recunosca executarea acelor zile.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate