Nastase e tare ocupat! Vezi ce face el in spatele gratiilor

Pana la sfarsitul anului, Nastase va mai publica o carte. Asa sustine avocatul sau care cere sa i se scada 35 de zile din pedeapsa. La Targul de carte Gaudemus de la sfarsitul lunii trecute, Adrian Nasase si-a lansat volumul “Exercitii de libertate”, prima carte scrisa in spatele gratiilor.

Distribuie pe:

fara descriereAdrian Nastase a fost dus saptamana trecuta in fata judecatorilorAflat in spatele gratiilor, fiind condamnat in dosarul “Trofeul calitatii”, Nastase scrie carte dupa carte. “Avand in vedere ca scrie o carte pe care o va publica in decembrie, dar si comportamentul lui exemplar in penitenciar, noi am socotit ca ar trebui sa i se scadă 35 de zile din pedeapsa, insa acest lucru depinde si de comisia de la Jilava”, a declarat avocatul Ion Cazacu. Aparatorul lui Nastase a mai spus ca, de Sarbatori, fostul premier nu vrea sa ceara recompensa de 24 de ore pe care sa le petreaca acasa. “O sa vina familia la el”, a precizat avocatul.

In 20 iunie 2012, Adrian Nastase a fost condamnat definitiv, de catre Inalta Curte de Casatie si Justitie, la doi ani de inchisoare cu executare in dosarul "Trofeul calitatii", in care a fost acuzat in legatura cu strangerea de fonduri pentru campania electorala din 2004, cand a candidat pentru Presedintie din partea PSD.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate