Nasterea care a socat intreaga lume! O femeie din India a adus pe lume 10 copii - Uite de ce au murit micutii

O femeie din India a dat nastere la zece copii, insa niciunul nu a supravietuit, pentru ca fetusii aveau doar trei luni. Anju Kushwaha, in varsta de 28 de ani, din provincia Madhya Pradesh, a intrat in travaliu dupa doar 12 saptamani.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriereFoto: globalpost.comCum drumul pana la spital era de 125 de kilometri, femeia a nascut noua copii in masina, toti fiind morti. "Medicii au fost prezenti doar la nasterea celui de-al zecelea copil, insa nici pentru el nu se putea face ceva, deoarece avea doar 12 saptamani", a spus medicul SK Pathak, potrivit evz.ro.
Mama a suferit de o problema destul de rara de sanatate, numita sarcina multifetala extrema. Sarcinile multifetale produc, de obicei, gemeni. Exista si cazuri cand mai mult de trei copii se dezvolta in acelasi timp, insa acestea sunt extrem de rare in cazul femeilor care nu beneficiaza de tratamente de fertilitate.
Anju Kushwaha a facut un tratament, iar procedurile nu au fost respectate. Daca sarcina ar fi fost redusa, medicii sustin ca ar fi putut salva cel putin trei copii. Femeia din India nu este mama cu cei mai multi copii din istorie. In 1971, un doctor din Roma a anuntat ca a asistat la nasterea a 15 copii, insa nici atunci nu a supravietuit vreunul.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate