Nașul lui Alex Bodi, intervenție de ultimă oră, din spatele gratiilor! Adrian Tâmplaru, surpriză pentru anchetatori! Dezvăluiri exclusive

Adrian Tâmplaru, nașul lui Alex Bodi, a făcut o mișcare surprinzătoare din spatele gratiilor.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin


In articol:

Adrian Tâmplaru, nașul lui Alex Bodi, a făcut o mișcare interesantă, din spatele gratiilor. Sibianul a contestat măsurile asiguratorii luate de procurori în dosarul de proxenetism în care este cercetat alături de fostul soț al Biancăi Drăgușanu.

O cerere asemănătoare a făcut, săptămâna trecută, și Alex Bodi. În general, măsurile asiguratorii au legătură ditrectă cu prejudiciul calculat de procurori: cu cât acesta este mai mare, șansele de a se pune sechestru pe bunurile inculpaților cresc. În dosarul respectiv nu au fost comunicate sumele prejudiciate.

Alți trei bărbați, citați cu mandat de arestare în dosarul lui Bodi și Tâmplaru

Dosarul în care Alex Bodi și Adrian Tâmplaru sunt judecați este disjuns dintr-un altul, început în anul 2015, despre care nu există prea multe informații pentru că acesta nu mai apare pe portalul instanțelor. Acesta se judecă la Tribunalul Dolj iar în ultima săptămână au mai fost citați trei bărbați din Târgu Jiu, Copșa Mică și Giurgiu, cu propunere de arestare preventivă. Acest lucru indică faptul că rețeaua de proxeneți destructurată de propcurori ar fi acționat la nivel național.

Alex Bodi
Alex Bodi, bănuit că făcea parte din rețeaua lui Tâmplaru

Următorul pas pe care procurorii îl vor face este să refacă traseele banilor veniți dinspre țările Europei de Vest , acolo unde activau prostituatele către șefii rețelei.

Există deja suspiciuni că aceștia investeau sumele uriașe în mașini și imobile de lux. Averile obținute pe cale ilicită ar putea fi confiscată de procurori, însă pentru ca aceasta să nu fie înstrăinată între timp, se alege de multe ori să se pun un sechestru asigurator. Adrian Tâmplaru deține mai multe imobile și un restaurant în Sibiu dar și unul în Germania.

Acuzațiile procurorilor față de Adrian Tâmplaru, nașul lui Alex Bodi

”La data de 04.08.2015,

D.I.I.C.O.T. – S.T. Craiova s-a sesizat din oficiu cu privire la faptul că, sub coordonarea lui T.C.A. (Adrian Tâmplaru, n.r.) s-a constituit un grup infracțional organizat specializat în trafic de persoane și proxenetism, din care fac parte și N.A.A. și C.A.I., aceștia recrutând tinere din țară în scopul exploatării sexuale în Germania.

Din datele existente (declarații persoane vătămate, declarații martori, procese verbale de investigații, procese verbale de redare în formă scrisă a convorbirilor interceptate în baza mandatelor de supraveghere tehnică emise de instanțele competente, procese verbale privind situația transferurilor financiare) s-a

stabilit, în esență că, la scurt timp după destructurarea grupării conduse de C.I. (grupare specializată în traficul de persoane și proxenetism), inculpatul T.C.A. (unul dintre locotenenții lui C.), în timp ce se afla deținut în Penitenciarul Craiova, în perioada 2008 – 2011, i-a cunoscut pe inculpații N.A.A., B.M.C., și C.A.I..

Citeste si: Faimosul creator de modă Givenchy a murit la vârsta de 91 de ani - libertatea.ro

Citeste si: Un travestit a ţepuit bărbaţii pe bandă rulantă. „Am cunoscut-o pe Delia pe Facebook, ea m-a abordat…” - bzi.ro

Încă din perioada în care s-au aflat în penitenciar, aceștia au folosit rețelele sociale în scopul recrutării unor tinere care practicau prostituția și, inducându-le în eroare, fie cu promisiunea unui viitor comun (metoda loverboy), fie cu identificarea unui loc de muncă avantajos, respectiv profitând de starea lor de vulnerabilitate (situație materială precară, naivitate, lipsă de educație – factori determinanți pentru respectivele tinere în alegerea practicării prostituției), le-au convins să se prostitueze în beneficiul lor.

adrian tamplaru
Adrian Tâmplaru are afaceri la Sibiu

Astfel, sub coordonarea inculpatului T.C.A. (membrii grupării îl încunoștințau cu privire la tinerele pe care le recrutau și locul în care le transportau și adăposteau, solicitându-i aprobarea pentru acțiunile lor; media neînțelegerile între membrii grupării și îi îndruma cu privire la activitatea infracțională; membrii grupării foloseau apelativul „nașul’ când i se adresau, iar acesta le zicea „fini’; colecta „taxe de protecție’), s-au pus bazele unei grupări infracționale specializată, în principal, în traficul de persoane, trafic de minori și proxenetism, în secundar în șantaj (consecință a plății unor taxe de protecție) și trafic de substanțe interzise.

Citeste si:A început războiul, după arestarea lui Alex Bodi. Luptătorul care a dat informații a fost amenințat

Citeste si:Cea mai mare aroganță a nașului Adrian Tâmplaru: și-a luat prietenii și i-a dus la Marele Premiu de Formula 1 de la Abu Dhabi!

Citeste si:Cea mai mare aroganță a nașului Adrian Tâmplaru: și-a luat prietenii și i-a dus la Marele Premiu de Formula 1 de la Abu Dhabi!

Încă din perioada în care s-au aflat în penitenciar, aceștia au folosit rețelele sociale în scopul recrutării unor tinere care practicau prostituția și, inducându-le în eroare, fie cu promisiunea unui viitor comun (metoda loverboy), fie cu identificarea unui loc de muncă avantajos, respectiv profitând de starea lor de vulnerabilitate (situație materială precară, naivitate, lipsă de educație – factori determinanți pentru respectivele tinere în alegerea practicării prostituției), le-au convins să se prostitueze în beneficiul lor.

Astfel, sub coordonarea inculpatului T.C.A. (membrii grupării îl încunoștințau cu privire la tinerele pe care le recrutau și locul în care le transportau și adăposteau, solicitându-i aprobarea pentru acțiunile lor; media neînțelegerile între membrii grupării și îi îndruma cu privire la activitatea infracțională; membrii grupării foloseau apelativul „nașul’ când i se adresau, iar acesta le zicea „fini’; colecta „taxe de protecție’), s-au pus bazele unei grupări infracționale specializată, în principal, în traficul de persoane, trafic de minori și proxenetism, în secundar în șantaj (consecință a plății unor taxe de protecție) și trafic de substanțe interzise”,se arată în propunerea de arestare preventive pe numele inclupaților.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Lovitură dură pentru Alex Bodi! Afaceristul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Cum a ”combinat-o” Adrian Tâmplaru pe Loredana Chivu? Pasiune secretă pe plajele din Cancun cu ”nașul” săltat de DIICOT

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Horoscop Zilnic Luni 25 Ianuarie 2021: Situația financiară este una foarte bună pentru Gemeni

Simona Halep a dat o MEGA lovitură! Ce a reușit românca este absolut fără precedent

Otrava care ne intoxică organismul în fiecare zi, fără să știm! Renumitul medic Alin Scarlat avertizează: Duce la boli grave și cancer!

Durere fără margini pentru celebrul artist din România. A murit! Mesaj sfâșietor

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies