Nasul Tantareanu a racit relatiile cu fina Anca Turcasiu. L-a luat gura pe dinainte si a declarat in presa ca artista si sotul ei sunt swingeri, iar acum trage ponoasele

La o luna si jumatate de cand a pus-o pe Anca Turcasiu intr-o situatie mai mult decat stanjenitoare, declarand in presa ca artista si sotul ei sunt swingeri, relatiile dintre afaceristul Cristian Tantareanu si fina sa s-au racit.

Distribuie pe:

fara descriereDrept dovada, sambata, cand credinciosii ortodocsi au sarbatorit ziua Sfintilor Mihail si Gavril si a fost si onomastica Ancai Turcasiu, nasul i-a transmis telefonic finei sale urarile de la multi ani. Astfel, daca in trecut zilele de acest fel erau motiv de mare sarbatoare in familia lor si se trageau chefuri de pomina la Corbeanca, mai nou, de cand a comis gafa si a spus despre finii sai ca sunt swingeri, acestia s-au indepartat usor, usor de afaceristul Tantareanu.fara descriereIn luna septembrie, Tantareanu a aruncat in presa informatia cum ca Anca Turcasiu si sotul ei ar fi swingeri, stire care a fost dezmintita ulterior de catre artista“Da, azi e onomastica Ancutei pe care o cheama si Mihaela. Nu ne-am intalnit si nici nu vom merge la o petrecere. Ea e plecata la Tulcea cu un spectacol, in treaba ei. I-am zis si eu la multi ani la telefon si cu asta basta. Nu cred ca da vreo petrecere”, a declarat Tantareanu pentru WOWbiz.ro.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate