Natalia avea tumori pe toată fața! Cum arată acum, după operație: „Nu trebuie să îmi mai ascund chipul!”

Natalia a călătorit până în Australia, acolo unde a fost operată la față pentru a scăpa de tumorile care au chinuit-o toată viața.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Natalia Apaseray, în vârstă de 26 de ani, suferă de neurofibromatoză. A primit diagnosticul pe când avea doar trei ani și tumorile au început să crească pe fața ei fără oprire, până când au transformat-o total. Tânăra a fost operată de mai multe ori un medic din Australia care s-a ocupat ani de zile de cazul ei și a făcut cercetări, iar acum viața i s-a schimbat complet.

Natalia Apaseray a călătorit din Indonezia, țara ei de origine, în Australia pentru a trece prin șirul de operații ce aveau să-i transforme viața, după ce a fost ani la rând bătaia de joc a copiilor răutăcioși. Ea a povestit că era atât de grav încât oamenii se uitau urât la ea și o judecau de fiecare dată când ieșeau din casă, iar copiii ajunseseră să arunce cu pietre în ea.

Citeste si: Cristian Pomohaci ține piept scandalurilor și se afișează fără jenă la televizor. Cu ce artistă celebră s-a fotografiat

Citeste si: Florin Salam, lovit de o mare nenorocire după ce a cântat la priveghiul lui Emi Pian - evz.ro

Citeste si: Un copil bolnav a murit după ce tatăl său a fugit cu banii pentru tratament! A cheltuit 70 de mii de dolari pe femei și petreceri la hoteluri de lux

Citeste si: Andreea Murgeranu locuia în Anglia de câțiva ani și l-a chemat și pe fratele ei acolo. Acum, se simte vinovată de moartea lui: „Când a trebuit să merg să identific corpul, nu le păsa deloc”

fara descriere

Cum arată acum Natalia

„Am simțit multă rușine din cauza felului în care arăta fața mea. Sunt foarte bucuroasă că mă voi întoarce acasă și nu va mai fi nevoie să-mi ascund chipul”, a declarat Natalia Apaseray, după șirul de operații prin care a trecut.

Natalia este extrem de recunoscătoare că a putut beneficia de acest tratament. Ea a fost ajutată de o asociație pentru că nu și-ar fi permis niciodată operațiile.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate