Natalia Mateuț, trimisă la plimbare! Exotica Nasrin i-a luat locul! Ce s-a întâmplat?

Devenită cunoscută pentru prestația ei de la o emisiune matinală, Natalia Mateuț pare să fi intrat în dizgrația șefilor din cauza rezultatelor deloc mulțumitoare obținute în ultama vreme, motiv pentru care, începând cu această săptămână, locul ei a fost luat de exotica Nasrin, cea mai bună prietenă a Valentinei Pelinel.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

Mai exact, matinalul pe care îl prezenta Natalia Mateuț nu a avut rezultatele scontate mai ales după ce Mircea Eremia l-a înlocuit pe Răzvan Botezatu, motiv pentru care focoasa șatenă a fost ”exilată” în weekend.

Citeste si: Cum arată gemenele Valentinei Pelinel: ”Am văzut fetițele, sunt mici, frumoase și deja ne gândim cu cine seamană!” EXCLUSIV

Citeste si: Cea mai buna prietena a Valentinei Pelinel, vedeta TV Nasrin, a spus marele “DA”! Se casatoreste anul viitor EXCLUSIV

Citeste si: Andrei Stefanescu, tatic? Tocmai a fost facut anuntul: "O sa aiba si fetita"

Astfel, matinalul prezentat de Nasrin, Andrei Ştefănescu şi Roxana se va putea vedea pe micile ecrane de luni până joi, iar matinalul prezentat de Natalia Mateuţ, Zizica şi Mircea Eremia va putea fi urmărit vineri, sâmbătă şi duminică! Decizia, spun sursele noastre, a fost luată de șefii postului și, evident, a creat animozități cât se poate de serioase între cele două echipe, cu atât mai mult cu cât, ani la rândul, matinalii din timpul săptămânii erau ”favoriții” conducerii. ”Nataliei nu i-a convenit deloc decizia, simte că a fost dată deoparte de șefi, că a fost trimisă la plimbare”, ne-a spus unul dintre colegii vedetei de la matinal.

În altă ordine de idei, se pare că Nasrin este, acum, în culmea fericirii, cu atât mai mult cu cât toate îi merg ”strună”. Astfel, dacă în plan profesional, frumoasa prezentatoare a fost, practic, avansată, în cel personal o duce la fel de bine, ea urmând să se căsătorească anul acesta cu un coleg de-al ei de serviciiu după ce a fost cerută în căsătorie în cel mai romantic mod cu putință.

 

Natalia Mateuț este îndrăgostită și se gândește la copii

”Stau foarte bine cu dragostea, de un an există cineva în viaţa mea, se numeşte Ciprian. Avem o relaţie foarte frumoasă, sunt foarte fericită”, a spus, într-un interviu pentru Click, Natalia Mateuţ. Mai mult decât atât, recunoaşte Natalia, Ciprian este o cunoştinţă mai veche a ei şi a devenit iubitul ei chiar dacă, în trecut, nu se gândeau că ar putea fi posibil aşa ceva. ”În cunoşteam pe Ciprian de la 19 ani, însă niciodată nu ne-am gândit că am putea avea o relaţie. Sau, cel puţin, nu ne-am cunoscut atât de bine încât să ne dăm seama că ne-am potrivi”, a mai spus Natalia. Cu toate acestea, acum, frumoasa vedetă TV pare decisă să îşi contruiască viitorul alături de bărbatul de care este îndrăgostită. ”Acum din ce în ce mai mult mă văd făcând lucrurile astea şi având un copil sau, de ce nu, chiar doi”, a mai explicat Natalia, matinala înlocuită de Nasrin.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate