Natalie Portman a incendiat din greşeală o masă, la Palatul Buckingham - VEZI cum a avut loc momentul rusinos

Natalie Portman a incendiat din greşeală o masă, în faţa prinţului Charles, în timpul unui dineu organizat la Palatul Buckingham din Londra, informează femalefirst.co.uk.

Distribuie pe:

fara descriereActriţa a dezvăluit că a dat foc acelei mese, în timpul unui dineu de caritate organizat în beneficiul unor fundaţii care sprijină baletul, după ce a plasat din greşeală programul evenimentului deasupra unei lumânări aprinse.

"Am mers cu maşina şi am văzut că acolo erau mulţi lorzi cu soţiile lor, dar şi alţi nobili din Anglia. Am intrat în sală şi am asistat la un spectacol frumos susţinut în onoarea noastră. Prinţul Charles a susţinut un discurs, iar apoi a urmat un dineu la care au participat 200 de persoane, aşezate la o masă foarte lungă, la care partenerii de cuplu au fost aşezaţi la mare distanţă între ei. Soţul meu era aşezat la un capăt al mesei, iar eu la celălalt capăt. Prinţul Charles era aşezat în diagonală faţă de mine, iar eu stăteam lângă lorzi şi ladies. Vecinul meu de masă era foarte amabil, am început să vorbesc cu el, iar dintr-o dată, el s-a uitat peste umărul meu şi a spus: «A! Nu se poate!». M-am întors şi am văzut că masa luase foc",
a dezvăluit actriţa americană în emisiunea "The Late Show", prezentată de David Letterman.

Actriţa în vârstă de 32 de ani spune că a s-a simţit foarte ruşinată, în momentul în care mai multe gărzi de la palatul regal britanic au pătruns în mare grabă în sală pentru a stinge incendiul, iar ceilalţi invitaţi au încercat să ajute la rândul lor, aşa cum puteau, turnând pahare cu apă peste masa în flăcări.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate