Natașa Raab, în doliu! Soțul ei a murit noaptea trecută

Este doliu în familia Natașei Raab. Soțul ei s-a stins din viață noaptea trecută.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Clipe grele în familia Natașei Raab. Soțul ei, Val Guțul, a murit noaptea trecută. Anunțul morții a fost făcut chiar de Natașa Raab: ”Am rămas singură, Doamne. Soțul meu, prietenul de o viață, m-a lăsat a nimănui. Vreau să mor și eu. Avea doar 66 de ani”.

Citeste si: Diana Dumitrescu a născut în secret un băiețel

Citeste si: Decesul a fost confirmat! Fiul lui Osama bin Laden a fost ucis într-o operațiune teroristă

De ce a murit soțul Natașei Raab

Soțul ”Coanei Chiva” s-a stins din viață la vârsta de 66 de ani. Soțul Natașei Raab, Val Guțul, suferea de cancer la vezică. Anul acesta, bărbatul se internase pentru a fi operat, însă intervenția a fost reprogramată din cauza unui incident.

Citeste si: Gino Iorgulescu şi-a scos fiul de la dezintoxicare înainte ca Mario să se vindece de dependenţa de droguri: ”L-ați externat înainte de terminarea tratamentului?”

„Am ajuns la spital cu sângerare. Medicul ales de mine să mă opereze a fost dr Mugur Riza. Am dreptul ăsta să-mi aleg doctorul. M-a mai operat şi am încredere. La început, seful de secţie Paul Tomescu mi-a spus că voi fi operat vineri, 15 martie.

Asta mi s-a spus şi dimineaţa la vizită. După aceea, însă, s-au răzgândit. Au spus că dr. Riza nu mă poate opera până luni, că asta e decizia conducerii spitalului. Am auzit că fusese dat afară şi au fost nevoiţi să-l reangajeze conform unei hotărâri judecătoreşti. Dar, le-am spus. Am cancer, nu mă interesează scandalul dintre voi, medicii. Eu vreau să trăiesc!”, a declarat Val Guţul atunci.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate