Nati Meir il apara pe "criminalul de la coafor". Vezi scrisoarea pe care acesta a trimis-o judecatorilor

La termenul de azi de la Tribunalul Bucuresti, unde fostul politist Gheorghe Vladan este judecat pentru ca si-a impuscat mortal sotia si pe o colega a acesteia intr-un coafor din zona Perla, din Capitala, Nati Meir a trimis o cerere in favoarea lui Vladan.

Distribuie pe:

fara descriereNati Meir a ajuns saptamana trecuta in fata judecatorilorIn Penitenciarul Rahova, unde sunt incarcerati Gheorghe Vladan si Nati Meir se petrec scene desprinse parca din filme. Meir sustine ca, fostul politist, cunoscut drept "criminalul de la coafor" l-ar fi salvat de la moarte in momentul in care ar fi vrut sa se spanzure.

Acum, la dosarul lui Vladan a aparut o scrisoare in care Nati Meir povesteste ce a facut pentru el colegul de celula. “Domnul Vladan a salvat viata mea. Mentionez ca am fost intr-o stare foarte grava morala”, precizeaza Nati Meir in scrisoarea sa. Scena s-a petrecut la Penitenciarul Rahova, in camera 7, sectia 6, in noaptea de 3 spre 4 noiembrie, cand fostul candidat la presedintie a vrut sa-si puna capat zilelor.

Nati Meir este judecat pentru inselaciune in forma continuata. Iata scrisoarea pe care Nati Meir a trimis-o judecatorilorfara descriereScrisoarea trimisa judecatorilor

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate