Naya Rivera s-a sinucis? Fiul ei, martor la tragedie, a făcut declarații

Naya Rivera, actrița ce a jucat în serialul Glee, a închiriat o barcă  pentru o plimbare cu micuțul său, însă aceasta a fost dată dispărută. Fiul ei face declarații

Distribuie pe:

Autor: I.N.

Naya Rivera, caz de sinucidere? Fiul ei a făcut declarații
Naya Rivera, caz de sinucidere? Fiul ei a făcut declarații


In articol:

Întrucăt corpul actriței din serialul Glee nu a fost găsit, autoitățile au luat în calcul mai multe variante, printre care se regăsește și posibilitatea unei sinucideri. Naya Rivera s-a confruntat cu mai multe episoade depresive, fapt ce a întărit presupunerea specialiștilor ce analizează cazul.

Astfel, au discutat cu micutul Josey, fiiul lui Naya Rivera care se afla în barcă alături de ea, la momentul dispariției, iar politistii californieni sunt siguri ca Naya Rivera n-a incercat sa-si ia singura viata. "Am discutat cu fiul ei si n-a fost nimic care sa ne conduca spre sinucidere. Din tot ce stim pana in prezent, a fost un accident recreational. Totusi, ce s-a intamplat cu adevarat n-avem cum sa stim. E un mister", a fost declarația autorităților în urma discuțiilor cu cel mic.

Fiul ei a fost găsit stând singur, într-o barcă, moment în urma căruia actrița Naya Rivera a fost dată dispărută de către autoritățile din Ventura, California.

Citeste si: Maia Morgenstern e disperată că prostia i-a invadat viața: „Atunci am preferat s-o fac pe proasta”

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

Citeste si: Ana Baniciu și-a lansat o nouă piesă: ”Vara asta le propun tuturor să facă ce vor!”

Citeste si: Ruby s-a dezbrăcat cam... degeaba! Ce se observă în pozele topless ale vedetei

Naya Rivera, dispărută

Naya Rivera, actrița ce a jucat în serialul Glee, a închiriat o barcă  pentru a face o plimbare cu micuțul său, însă căteva ore mai tarziu, aceasta a fost dată dispărută. 

Autoritățile au declarat ulterior că Naya Rivera, actrița ce a jucat în serialul Glee, a închiriat o barcă  pentru a face o plimbare cu micuțul său, iar trei ore mai târziu, fiul ei, în vârstă de patru ani, a fost găsit singur. Primii ajunși la micul băiețel singur au descoperit că acesta era teafăr și avea o stare de sănătate bună.

Naya Rivera, caz de sinucidere? Fiul ei a făcut declarații
Naya Rivera, caz de sinucidere? Fiul ei a făcut declarații

„Are o stare de sănătate bună…întreaga familie trece prin momente traumatizante.”, a declarat Eric Buschow, șerif Ventura.

Naya Rivera este de negăsit. Autoritățile au cautat-o cu ajutorul tuturor vechiculelor posibile, fiind implicate în echipe de cercetare chiar și elicoptere.

Un sergent din Ventura a declarat că  speranța de a o găsi pe actriță în viață s-a mai stins acum, operațiunea orientându-se acum mai mult spre zona de recuperare a cadavrului.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Tatăl lui David Pușcaș este devastat! Soția judecătoare a lui Marcel Pușcaș a fost condamnată la 3 ani și jumătate de închisoare cu executare!

Miodrag Belodedici se iubește cu o mare șefă de bancă! Partenera fostului mare fotbalist e bancheriță de aproape 25 de ani! FOTO

Nelson Mondialu, prima reacție după ce Livian s-a întors acasă. Nu i-a venit să creadă: „Ți-ai tatuat-o pe Bianca pe...?”

Fără precedent! Polițist bătut de o tânără de 30 de ani. Ce a făcut femeia înainte, însă, întrece imaginația

Legile pe care ar trebui să le știe orice votant. Iată sub ce parametrii legali se desfășoară și se organizează alegerile

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies