Vedete

Nea Marin si-a parasit emisiunea! Iata ce vedeta va veni in locul lui

Desi ar fi trebuit sa apara in emisiune, Nea Marin s-a intors la Bucuresti pentru a-si ajuta fiica sa organizeze un eveniment important.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: M. B.


Nea Marin si-a parasit emisiunea! Iata ce vedeta va veni in locul lui icon photo
 
Nea Marin a fost nevoit sa plece de la emisiunea "Poftiti la Nea Marin" pentru a-si ajuta fiica, Larisa, cu organizarea unui eveniment. Ea si-a sunat tatal spunandu-i ca nu se descurca fara jutorul lui, asa ca el nu a stat mult pe ganduri si s-a intors la Bucuresti. 
 
"Asta a fost prima zi de când am preluat restaurantul şi nu sunt acolo. Am un eveniment foarte important. Sunt zece ani de când, în fiecare an, organizez Hora Satului, la Muzeul Satului.  De zece ani, eu cu Larisa organizăm acest eveniment. Larisa mi-a dat telefon cu două zile înainte şi mi-a zis: ‘tată, nu cred că mă pot descurca fără tine’. Aşa că am plecat imediat la Bucureşti. Ea nu ştia că voi merge, iar când am ajuns m-a luat în braţe şi nu-mi mai dădea drumul", a povestit el pentru Cancan. 
 
Nea Marin a avut insa grija sa lase pe cineva in locul lui si l-a conseiderat pe CRBL cel mai capabil pentru aceasta sarcina. "Vica a mai participat, Andreea Tonciu a fost la şi mai multe ediţii decât ea, pe Ghenu încă nu-l cunosc. Dar cel care mi-a dovedit până acum că este cu adevărat responsabil este CRBL", a marturisit Nea Marin pentru aceeasi sursa. 
 
 
 
George Copos s-a recăsătorit în secret! Surprinzător, câti bani i-a lăsat însă fostei soţii, Ana! Apropiaţii au comentat imediat! icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune