”Nea Popa” a împlinit 67 de ani, iar soția i-a dat un mesaj de suflet: ”Ești totul pentru mine!” FOTO

Actorul Tudorel Filimon a fost aniversat ieri în familie, cel mai frumos mesaj fiind cel primit din partea soției.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Actorul Tudorel Filimon a fost aniversat ieri în familie, cel mai frumos mesaj fiind cel primit din partea soției. ”La mulți ani, om drag sufletului meu! Să fii sănătos și să mă ții de mână încă vreo 20 de ani! La mulți ani, ești totul pentru mine”, a scris Drăguța Filimon, soția actorului.

Citeste si: Fostul soț al Doiniței Dolănescu își vinde limuzina! Petru Boico: ”Înainte de a divorța, mă înșela cu Ionuț de un an!” FOTO

Citeste si: Tudorel Filimon, ”Nea Popa” din ”La Bloc”, veste cruntă la tribunal! Actorul a pierdut definitiv un proces cu miză financiară

Drăguța Filimon, soția actorului care l-a interpretat pe Nea Popa în celebrul serial ”La Bloc”, a pierdut, în luna decembrie, un proces cu o societate care acordă credite. Aceasta apare pe lista debitorilor alături de alte trei persoane, pentru un contract de împrumut încheiat în 2017 și neacoperit până azi. Valoarea acestuia este de 18.866,90 lei. Decizia Judecătoriei Cornetu este definitivă iar la suma datorată se vor adăuga cheltuieli legate de executarea silită.

Citeste si: Florin Salam, lovit de o mare nenorocire după ce a cântat la priveghiul lui Emi Pian - evz.ro

fara descriere

Astfel, familia actorului Tudorel Filimon primește o nouă lovitură, după cele primite în anii trecuți. Nea Popa a pierdut o vilă în cartierul Andronache, după ce a încheiat un contract de credit care a avut clauze extrem de severe. În prezent, Tudorel și Drăguța Filimon încearcă să întoarcă executarea silită din 2015, dar șansele sunt foarte mici. 

fara descriere

 

 

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate