„Nea Popa” din „La bloc” și soția sa sunt în doliu: „Drum lin către stele!”

„Nea Popa” din „La bloc” și soția sa sunt în doliu după ce le-a murit o prietenă de familie.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

„Nea Popa” din „La bloc” și soția sa sunt în doliu, după decesul unei amice. Drăguța, partenera de viață a actorului Tudorel Filimon, a postat zilele trecute mesajul„Dumnezeu să te ierte, Anca! Drum lin către stele!”. „Dumnezeu s-o odihnească. Dar cine este, Drăguță?”, a întrebat o altă amică. „Este o prietena din Bucuresti (din cartierul Andronache)”, a explicat Drăguța Filimon. „Doamne nu pot sa cred ...a murit cumatra Anca? Dumnezeu să o ierte.”, a postat o altă apropiată a familiei Filimon. (vezi cum arată Nea Popa cu mustață)

Citeste si: Celebrul actor român risca sa ramana pe drumuri. Ce suma imensa datoreaza

Citeste si: Actorul Tudorel Filimon, ingenuncheat in instanta! Nea Popa, victima unor camatari dovediti, ramane cu averea confiscata | EXCLUSIV

Citeste si: Actorul Tudorel Filimon trece prin clipe grele: "Astăzi a murit! A plecat într-o lume mai bună"

Soții Filimon trec printr-o perioadă grea. WOWbiz.ro a devăluit că Drăguța Filimon, soția actorului care l-a interpretat pe Nea Popa în celebrul serial ”La Bloc”, a pierdut, în luna decembrie 2019, un proces cu o societate care acordă credite. Aceasta apare pe lista debitorilor alături de alte trei persoane, pentru un contract de împrumut încheiat în 2017 și neacoperit până azi. Valoarea acestuia este de 18.866,90 lei. Decizia Judecătoriei Cornetu este definitivă iar la suma datorată se vor adăuga cheltuieli legate de executarea silită.

fara descriere

„Nea Popa” din „La bloc” și soția sa sunt în doliu. Soții Filimon au fost executați silit

Astfel, familia actorului Tudorel Filimon a primit o nouă lovitură, după cele primite în anii trecuți. Nea Popa a pierdut o vilă în cartierul Andronache, după ce a încheiat un contract de credit care a avut clauze extrem de severe. În prezent, Tudorel și Drăguța Filimon încearcă să întoarcă executarea silită din 2015, iar următorul termen al procesului este la sfârșitul acestei luni.

Filimon a povestit că a împrumutat 30.000 euro și a ajuns să piardă o casă și două terenuri în Ilfov, practic munca lui de-o viață. Asta pentru că societatea de la care împrumutase banii a vândut creanța. ”Eu am împrumutat de la o bancă, iar cămătarii au preluat. Am 40 de ani de carieră, de acum începe viața, nu-i așa? (...) Am renunțat de curând la țigări, poate o să încep și o dietă. De multe ori mi-au trecut banii printre mâini, nu am strâns niciodată banii”, a povestit Tudorel Filimon.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate