Nebunie la granița României. 80.000 de persoane la punctele de frontieră

Zeci de mii de oameni au trecut granita României. Numărul uriaș menține trendul din ultimele săptămâni de la frontieră

Distribuie pe:

Autor: Cristi Bus

Nebunie la granița României. 80.000 de persoane la punctele de frontieră
Nebunie la granița României. 80.000 de persoane la punctele de frontieră


In articol:

Granita României a fost luată cu asalt, punctele de frontieră înregistrând un nou val uriaș de persoane care au trecut punctele de frontieră.

Ce s-a întâmplat la graniță

Aproximativ 79.200 de persoane, cetăţeni români şi străini, cu peste 31.100 de mijloace de transport (dintre care 13.700 automarfare) au efectuat formalităţile de control prin punctele de frontieră de la nivelul întregii ţări în ultimele 24 de ore, informează miercuri IGPF.

Citeste si: Imagini șocante cu miile de morminte ale morților de coronavirus! Una dintre cele mai afectate țări pierde bătălia cu virusul

Citeste si: Bianca Drăgușanu, devastată! A luat sau nu coronavirus? „Mă ustură gâtul...” - evz.ro

Peste 40 de mii de oameni au intrat în România

Pe sensul de intrare au fost aproximativ 40.400 de persoane cu 15.300 mijloace de transport, iar pe cel de ieşire 38.800 persoane cu 15.800 mijloace de transport.

Frontiera cu Ungaria, prin cele 11 puncte de trecere, a fost tranzitată de aproximativ 27.600 de persoane şi 15.200 de mijloace de transport (6.500 automarfare), din care pe sensul de intrare în ţară au fost aproximativ 12.900 de persoane cu 7.300 mijloace de transport.

Citeste si: Ce se întâmplă cu românii din Marea Britanie. Lista neagră din UK

În ceea ce priveşte activităţile specifice, în zonele de competenţă - punctele de trecere şi "frontiera verde" - poliţiştii de frontieră au constatat 24 de fapte ilegale (12 infracţiuni şi 12 contravenţii) săvârşite atât de cetăţeni români, cât şi străini.

Ce s-a descoperit la graniță

Au fost descoperite, independent sau în colaborare cu alte instituţii, bunuri nedeclarate (ce urmau a fi introduse ilegal în ţară), care depăşeau plafonul vamal admis ori suspecte a fi contrafăcute, în valoare totală de aproximativ 10.200 de lei.

Valoarea amenzilor contravenţionale aplicate se ridică la peste 10.300 lei.

Nu s-a permis intrarea în ţară a 13 cetăţeni străini, care nu îndeplineau condiţiile prevăzute de lege, şi de asemenea nu s-a permis ieşirea a 6 cetăţeni români din diferite motive legale.


Citește și:

Coșmarul unei copile de 12 ani, violată de tată și de fratele mai mare. Chinurile groaznice prin care fata a trecut de la vârsta de zece ani

Două tinere lovite brutal pe stradă, din simplul motiv că una din ele purta fustă scurtă. Agresorul, reținut de polițiști

Sfatul zilei, vineri, 25 septembrie 2020! Leii se bucură de succes pe toate planurile

S-a făcut dreptate în cazul Valentinei! Românca a fost violată teribil, bătută și sufocată cu un sac de soțul ei

Trupul unui român mort în condiții suspecte, incinerat de autoritățile străine. Cazul revoltător a ajuns în atenția anchetatorilor români

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies