Nebunie mare la parastasul Veronicai Bulai! Bacauanii s-au strans la mormantul lui "mamaie Veronica" cu doua ore inainte de slujba! Toata lumea vrea sa participe la poamana!

Astazi are loc parastasul de un an al Veronicai Bulai, mama surorilor Gabor. Cele doua fete au venit special in tara pentru a merge la Bacau si a-si comemora mama disparuta intr-un tragic accident.

Distribuie pe:

Autor: G.G., D.C.

fara descrierefara descrierefara descriereCum subiectul a fost mediatizat, evident ca lumea din Bacau este extrem de curioasa si dornica sa ia parte la eveniment, asa ca lumea din oras a inceput deja sa se adune langa mormantul mamei surorilor Gabor.

fara descrierefara descrierefara descrierefara descriereDesi parastasul va incepe la ora 11, lumea a venit inca de la 9 dimineata pentru a prinde un "loc cat mai in fata". S-au asezat fara rusine pe piatra funerara a Veronicai si au inceput sa vorbeasca despre cele intamplate. Multi nu au cunoscut-o pe decedata, dar au venit pentru pomana, poate primesc si ei ceva de mancare si de bautura.  Mai mult, un grup de copii romi au venit si ei sa le vada pe cele doua vedete.

fara descrierefara descrierefara descrierefara descrierePe la ora 10:30 au inceput sa soseasca si rudele Veronicai Bulai care s-au ocupat de ultimele pregatiri inainte de inceperea parastasului!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate