Necazurile se tin lant de cantareata Claudia Ghitulescu! Uite ce a patit dupa ce saptamana trecuta risca sa ramana fara ochiul stang

A fost la un pas de a-si pierde vederea la ochiul stang, din cauza unui virus pe care l-a luat de la produsele de make-up, intr-o cabina de machiaj, iar acum are din nou probleme!

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descriereCantareata de muzica populara Claudia Ghitulescu sufera pentru ca nu i-a putut fi alaturi mamei sale, care s-a operat de colecist. Frumoasa artista este inca sub tratament si nu vede inca destul de bine cu ochiul  la care a avut  o problema de sanatate. Merge la spital in fiecare zi pentru a fi pansata si curatata si nu are voie sa-si oboseasca prea mult ochiul. Acesta este si motivul din cauza caruia Claudia nu a putut pleca la Craiova, pentru a-i putea fi alaturi mamei sale cand aceasta s-a operat ieri.

“Sunt suparata! Nu mi-a trecut problema la ochi fiind încă pe tratament, nu am voie sa stau in frig si sa conduc deocamdata. Mi-as fi dorit sa fiu  alaturi de mama mea care s-a operat de colecist. Sper sa trec cu bine de aceasta perioada mai dificila", spune Claudia Ghitulescu care isi doreste ca de Craciun sa ajunga acasa, la Craiova, sa petreaca in sanul familiei, si sa le daruiasca tuturor noul ei album.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate