Necazurile se tin lant pentru personajele din "Pariu cu viata"! Liviu sufera de o boala grava!

Necazurile se tin lant de personajele interpretate in serialul Pariu cu viata. Liviu afla ca sufera de o boala grea in momentul in care merge la spital sa doneze sange pentru un coleg care a facut un accident cu motorul.

Distribuie pe:

fara descriere“In urma incidentului din padure, membrii formatiei sunt reticenti la ideea de a se reuni pentru ca in mintea lor se naste gandul ca impreuna atrag raul si ca separat macar vor fi in siguranta. Eu sunt convinsa ca sunt probe la care acestia sunt supusi pentru a consolida relatia care ii uneste, probe pe care vom vedea daca le vor depasi. Povestea ma ajuta mult sa intru in firul povestii si sa joc cat mai natural secventele triste”, a declarat Alina Eremia.


“Membrii Lala Band trec printr-o convalescenta, incercand sa se vindece, usor, usor, cu ajutor din afara, de dramele prin care au trecut. Le este frica de faptul ca, fiind toti la un loc, sunt o tinta usoara si... sigura. Ii sperie ideea ca ar putea sa treaca din nou prin tot ce au trecut. Reactia lui Liviu este, la inceput, una de totala respingere a ideii ca este bolnav. Este un tanar cu multe visuri, cu multa iubire de oferit, dar bolnav de o boala care ii spulbera toate planurile. Oare va reusi sa treaca peste? Sau va ceda.. Ramane de vazut”
, a precizat si Liviu Teodorescu.


“Asta mai lipsea, dupa ce Raluca si Ioana fac eforturi sa reuneasca LaLa Band. Dar iata ca viata le mai da o lectie, pe principiul ca un necaz nu vine niciodata singur. Poate ca suferinta aceasta ii va face sa mediteze la lucrurile esentiale, iar LaLa Band va straluci din nou pe scena!”
, a spus Adela Popescu.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate