Nefes luptă pentru fiul ei, azi, în ”Lacrimi la Marea Neagră”

Nefes trece , în episodul de azi din ”Lacrimi la Marea Neagră”, prin momente dramatice si odata cu ea si Yigit, fiul ei.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Vedat continua sa-i faca viata un calvar lui Nefes, iar in fata instantei de judecata, problemele femeii se acutizeaza. Vedat vrea cu orice pret sa obtina custodia fiului sau, insa Nefes este mai indarjita ca oricand pentru a castiga aceasta lupta pentru fiul ei. Cu ajutorul lui Tahir, cu sprijinul si dragostea neconditionate oferite de acesta, Nefes mai are o speranta!Prejudecatile locului in care traiesc Tahir si Nefes le complica teribil existenta.

“Vanduta” pe o geanta de bani lui Vedat, inca de cand era un copil, chiar de catre tatal ei, Nefes trebuie sa infrunte, inca o data, tragediile trecutului.

Citeste si: Ce spune Bianca de la Puterea Dragostei despre asemănarea ei cu Nefes din ”Lacrimi la Marea Neagră”


Nefes trebuie sa-i dovedeasca lui Tahir ca ea nu este cununata relios cu Vedat, asa cum afirma sus si tare barbatul, in caz contrar, relatia tinerilor ar fi reprezentat un mare pacat. In familia lui Tahir se duc adevarate “razboaie” din cauza vorbelor spuse de Vedat insa cei doi tineri tin “capul sus”.

Citeste si: Imagini în exclusivitate din Turcia, din casa unde se filmează “Lacrimi la Marea Neagră”

Citeste si: Andreea Mantea, declarații incredibile despre cel mai violent bărbat pe care l-a văzut: "L-aș da pe mana poliției! Nu m-aș lăsa până nu ar suferi și el" Ce spune bruneta despre Vedat, personajul negativ din "Lacrimi la Marea Neagă"

Atitudinea lui Tahir, poreclit “nebunul”, va soca intreaga lume iar problemele cu care se confrunta vor urma un curs neasteptat.

Nu ratati azi, un nou episod din ”Lacrimi la Marea Neagră”, de la 20.00, la Kanal D. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate