Nella Angheluţă o duce greu printre străini! Fosta iubită a lui Ionuţ Jaguarul i-a făcut pe prietenii ei să plângă: “Să trăieşti departe de casă nu e pentru toată lumea”

Prietenii apropiaţi au aflat că Nella Angheluţă o duce greu printre străini.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

E clar că Nella Angheluţă o duce greu printre străini. Fosta parteneră de viaţă a Jaguarului locuieşte de ceva vreme în Belgia, dar nu s-a acomodat cu viaţa din Occdient. Ea a distribuit un mesaj emoţionant. “Să trăieşti departe de casă nu e pentru toată lumea. Trebuie să ai o inimă mare, destul de mare pentru a împacheta tot şi să pleci, lăsând în urmă amintiri, bucurii şi regrete, prieteni şi iubiri...”

, a postat Nella.

Nella Angheluţă o duce greu printre străini: "Prieteni care nu sunt ai tăi, un oraş care nu-i al tău”

„Acest bagaj de inimă bate chiar şi atunci când atingi un sol care nu-ţi aparţine sau când eşti întins pe o saltea care nu are forma ta şi are doar o pernă incomodă, şi uitându-te la tavan si întrebându-te unde te duci. Prieteni care nu sunt ai tăi, un oraş care nu-i al tău.”, a continuat fosta iubită a lui Ionuţ Sugacevshi. (vezi cum a atacat-o Jaguarul pe Monica Roşu )

Nella Angheluţă o duce greu printre străini: "Du-te spre un destin al tău”

Nu e un secret că Nella Angheluţă o duce greu printre străini.

“Trebuie să ai o inimă mare, atât de mare pentru a face loc pentru lucrurile noi. O inimă care, uneori, se teme pentru ca nu cumva alţii au uitat-o, pentru că prezentul i-a preluat în viaţa lor. Pentru că atunci când pleci, mai mult decât să te duci spre o destinaţie, du-te spre un destin al tău”, a încheiat Nella.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ce suflet mare are Ionuţ! ”Jaguarul” strânge bani pentru copiii săraci din Uganda! Antrenorul Războinicilor va merge 1.900 de kilometri pe jos pentru a aduna donaţii!

Tensiune fără precedent la Exatlon! Faimosul Mirel sare la Ionuţ Jaguarul: "Ce comentezi, mă? Îţi trag una de îţi sparg gura!"

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Horoscop Zilnic Luni 25 Ianuarie 2021: Situația financiară este una foarte bună pentru Gemeni

Tăriceanu este în stare de ȘOC. Anunțul făcut de procurorii DNA

Otrava care ne intoxică organismul în fiecare zi, fără să știm! Renumitul medic Alin Scarlat avertizează: Duce la boli grave și cancer!

Gabriela Firea face senzație pe internet. Dana Budeanu, asul din mâneca senatoarei PSD

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies