Nelson Mondialu a dansat de bucurie când a aflat că Livian s-a despărțit de Bianca: „I-am despărțit! Victorie!”

Nelson Mondialu s-a bucurat enorm când a aflat din emisiunea de ieri că Livian și Bianca și-au încheiat povestea de iubire.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.


In articol:

Nelson Mondialu nu a fost niciodată cu relația dintre fiul lui, Livian și Bianca, motiv pentru care a dansat de bucurie când a văzut la televizor că Livian a încetat să mai lupte pentru povestea lui de iubire. 

Tatăl lui Livian s-a filmat în timp ce se bucura de mama focului, de pe urma tristeții celor doi îndrăgostiți din casa Puterea Dragostei. 

„I-am despărțit, i-am despărțit! Vă pupă tata Nelson. Eu sunt șeful șefilor. Lasă să plângă. Decât să plângă peste 15-20 de ani, mai bine să plângă acum. Victorie”, a spus Nelson Mondialu într-un live pe youtube.

Reacția lui a fost aspru criticată de internauții cărora nu le venea să creadă că un tată se poate bucura pentru suferința fiului său. 

Citeste si: Moștenitorul imperiului, găsit mort. Blestemul familiei Getty lovește din nou - evz.ro

Citeste si: Virus rar, descoperit în Bolivia. Provoacă febră hemoragică și se transmite de la om la om - bzi.ro

Citeste si: Nelson Mondialu o părăsește pe Liana, după ce a anunțat că Livian de la Puterea dragostei nu e fiul său

Citeste si: Puterea dragostei: Simina pune sare pe rană după despărțirea Biancăi de Livian! ”Stau acolo poate pentru premiu! Atât”

Citeste si: Secretul cutremurător al lui Nelson Mondialu după ce a suferit un accident grav: „Livian și Beni nu sunt copiii mei adevărați! Nu pot să fac copii! Sunt tată adoptiv!”

Nelson Mondialu a făcut declarații dureroase despre Livian: "Nu e fiul meu"

Nelson Mondialu a recunoscut că nu are copii naturali, Livian și Beniamin au alți tați. Acesta susține că le-a spus adevărul în momentul în care au împlinit 18 ani.

Nelson Mondialu spune că ambele femei din viața sa, mamele copiilor, Bianca și Liana, i-au mărturisit că nu el este tatăl, lucru pe care-l știa, având în vedere că a suferit un accident și nu are posibilitatea să aibă copii.

„La vârsta de 19 - 20 de ani, am suferit o inflamație la coloana vertebrală care mi-a afectat nervul. Și eu de atunci nu sunt activ, că sunt pasiv. În fine, domnilor, vreau să spun că Pop Nelson Livian și Pop Nelson Beniamin nu sunt copiii mei, ceea ce a recunoscut-o chiar mama lor. Liana a recunoscut la spital. Mi-a zis că nu este copilul meu și mi-a zis, treaba ta. Și mie mi-a fost dragă.

I-am zis că lasă, ce crește în grădina noastră, e și al meu. Deci domnilor, ca să ne înțelegem, o să spuneți că Nelson, ești un ordinar, ești un mincinos, ești o bestie, pentru că copiii seamănă cu tine. Da, într-adevăr. Ia un câine, cumpără-ți un câine și vei vedea că fața ta ta se va transforma în acel câine. Uită-te că femeia cu care trăiești începe să aibă trăsăturile tale. Darămite copilul. Se coagulează în ADN-ul tău. Lobo și cu Beni nu sunt copiii tăi. Nu se supără, știu. La fiecare le-am spus acel lucru.

La vârsta când au avut majoratul le-am spus, ca să nu fie un șoc. Eu nu am nimic împotrivă ca ei să își găsească tatăl natural, căci în acte sunt recunoscuți de mine, la influența spiritului din mine. Cineva îmi spunea să îi recunosc, că nu voi duce povara asta, să știi că în sufletul tău. Eu cunosc părinții originali pe partea bărbătească.

Ei o să se supere că am dezvăluit acest secret. Dar nu au de ce să se supere, pentru că e bine și pentru voi, că am scăpat de povara asta. Puteți să îmi ziceți tată în continuare. Liana, într-adevăr, o să se supere, sper să nu îmi iau cuțit”, sunt declarațiile cutremurătoare făcute de Nelson Mondialu.

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

În Decembrie trebuie să faci aceste lucruri ca să-ți meargă bine în 2021

Îți poate lua mașina cu totul! Klaus Iohannis a semnat astăzi decretul. De acum, e lege

Rețetă: Cea mai delicioasă ciorbă cu carne de pui: Evită greșeala făcută de toate gospodinele prin care ciorba devine toxică

Apariție dezastruoasă a Dariei Radionova. Ce au observat internauții la iubita lui Alex Bodi

Oana Zăvoranu, mărturisiri fără perdea despre partidele de amor cu Pepe: „Stă rău de tot la capitolul...”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies