Nelson Mondialu a dat-o de gol pe Andreea Esca! Vedeta cumpără clădiri istorice din centrul Clujului! ”De unde are atâția bani, că e doar prezentatoare?”

Nelson Mondialu a filmat exact în locul indicat de vecinii Andreei Esca și a făcut publice imaginile cu respectivele clădiri care acum îi aparțin Andreei Esca.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Andreea Esca a cumpărat mai multe clădiri istorice și o parcelă mare de pământ situate în centrul istoric al Clujului. Nelson Mondialu a vizitat proprietatea.

Andreea Esca și soțul ei au cumpărat o parcelă mare de pământ și câteva clădiri în centrul istoric al Clujului. Vedeta vrea să modifice clădirile și să ridice aici un hotel de lux.

fara descriere

Nelson, prieten cu familia Sticu, noii vecini ai Andreei Esca

Dezvăluirea aparține chiar vecinilor Andreei Esca de la Cluj, familia Sticu, prieteni cu Nelson Mondialu. Tatăl lui Livian i-a vizitat pe vecinii Andreei Esca și a postat imaginile pe vlog.

Vecinii Andreei Esca susțin că proprietatea Andreei Esca este una mare mare, de la gardul lor până la Napoca și că vedeta a mai cumpărat o cofetărie tot în zona veche a orașului.

fara descriere

Vecini Esca: Acolo, tot, o cumpărat Andreea Esca.

Nelson: Du-te măi...

Vecini: Da, până în Napoca, tot...

Citeste si: Surpriză totală! Câți români au murit în pandemie față de 2019 - evz.ro

Nelson: Auziți cine e... Andreea Esca... aia care plânge pe la...

Vecini: Da, aia... De la gard și până în Napoca, tot e al ei... Nu-i minciună. O să-și facă hotel. Eu am vorbit cu ea...

Nelson: De unde atâția bani, că e doar prezentatoare tv?...

Vecini: Păi, cofetăria de pe Napoca e a ei!...

Nelson: Da?... Deci auziți, tot, tot e a lui Esca! Dărmână astea și face un hotel. Vă dați seama cum au ăștia bani?...

fara descriere

Esca și Eram, hotel de 4 stele în centrul istoric al Clujului

Andreea Esca a achiziționat în centrul Clujului mai multe clădiri vechi interconectate pe o suprfață de aproape 1.500 mp. Este vorba de zona de la intersecția străzilor Napoca și Fortăreței, acolo unde vedeta vrea să ridice un hotel de patru stele. Oficial, clădirile nu pot fi demolate (ele fiind de patrimoniu), așa cum spun vecinii Andreei Esca, cel mai probabil acestea urmând să fie modificate astfel încât să poată găzdui un hotel.

Citeste si: Nelson Mondialu', o nouă lovitură dură pentru Bianca de la Puterea dragostei! ”Lobo al meu trebuie să îmi aducă acasă o femeie cel puțin cu șapte ani mai tânără decât el și fără botox!”

Citeste si: Livian de la Puterea dragostei, pus să aleagă între Bianca și familia lui? Răspunsul care îi va șoca pe toți: „Bianca să fie...”

Citeste si: SCANDAL URIAȘ! Simina de la Puterea dragostei l-a făcut șah-mat pe Nelson Mondialu! ”E un Nerușinat! La anii lui, nu are minte”! Ce replică dură i-a dat fosta concurentă după ce a fost jognită în utimul hal

fara descriere

Esca, acuzată că ”a mimat” coronavirusul?!

Andreea Esca este considerată cea mai bine plătită vedetă din România. Ea este căsătorită cu omul de afaceri francez Alexandre Eram, care are investiții în domeniul industriei textile și beauty. Cei doi au fost diagnosticați pozitiv cu noul coronavirus după ce Andreea Esca a mers la o petrecere pe litoral. Dezvăluirea a stârnit un adevărat scandal, Esca fiind acuzată că ”e plătită” de autorități să ”promoveze virusul” și să bage spaima în populație.   

fara descriere

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate