Nelson Mondialu a mers cu filmările cu Bianca la vânzătoarele din piață! Cum au reacționat tanti Maria și doamna Nicoleta când au văzut imaginile?

Nelson Mondialu a făcut aroganța supremă la adresa fostei iubite a fiului său.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Nelson Mondialu


In articol:

Nelson Mondialu a făcut-o de râs pe Bianca Comănici în piață la Cluj Napoca. Tatăl lui Livian a mers la vânzătoarele de fructe din piață și le-a arătat secvențele pentru adulți în care apare cea care urma să-i devină noră.

Nelson Mondialu

Tanti Maria și doamna Nicoleta s-au speriat și s-au declarat dezgustate de ce au văzut pe telefonul lui Nelson. Femei simple, acestea nu au putut rezista decât 2-3 secunde în fața imaginilor în care concurenta de la Puterea Dragostei face videochat.

Ce a vrut să demonstreze de fapt Nelson?

Nelson Mondialu

De ce a făcut Nelson așa ceva? Simplu: pentru a demonstra că el are dreptate atunci când a declarat că nu este de acord cu relația pe care fiul lui o are cu tânăra din Tecuci. Nelson a povestit că cele două femei, de la cumpără fructe de mulți ani, l-au certat că ”se bagă” în relația fiului său.

bianca puterea dragostei videochat

Citeste si: Bianca de la Puterea dragostei, șantajată cu clipurile indecente: "Timp de 2 ani au fost ascunse"

Citeste si: Bianca Comănici, umilită de Livian în fața concurenților Puterea dragostei

Citeste si: Bianca de la ”Puterea Dragostei”, decizii dure după apariția filmulețelor deocheate! ”E clar, nu mai are nicio altă variantă”

Vânzătoarele au fost sceptice, la început, în legătură cu identitatea celei care apare în filmări, însă până la urmă au fost nevoite să recunoască faptul că cea pe care o vedeau era chiar favorita lor de la ”Puterea Dragostei”. Momentul s-a încheiat cu o invitație pentru Nelson să guste din nucile de pe tejghea și cu refuzul acestuia pe motiv că tocmai și-a reparat dantura și nu vrea să și-o strice.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate