Nelson Mondialu, doborât de decizia Tribunalului! Tatălui lui Livian de la Puterea dragostei i s-a refuzat reabilitarea judecătorească!

Nelson Mondialu a fost îngenuncheat de decizia Tribunalului după un proces care a ţinut doi ani.

Autor: Matei Vaihan

In articol:

Nelson Mondialu a fost îngenuncheat de decizia Tribunalului după ce el a deschis, în 2017, un proces de “reabilitare judecătorească”.

pe 16 martie 2018, Judecătoria Cluj-Napoca şi-a declinat competenţa şi a trimis dosarul la Tribunalul Cluj. “Respinge cererea de reabilitare judecătorească formulată de condamnatul P.N.S. În baza art.275 al.2 C.pr.pen., obligă condamnatul să plătească 300 lei cheltuieli judiciare în favoarea statului.. Cu drept de contestaţie în 10 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţa nepublică din 27.03.2019.”, a fost decizia judecătorilor, defavorabilă lui Nelson Mondialu, tatăl lui Livian de la Puterea dragostei. ( vezi cum l-a pus la punct Nelson Mondialu pe Livian)

Citeste si: Bianca de la ”Puterea Dragostei” a apărut nemachiată! Ce a spus Livian a lăsat-o mască pe ”Vulpiță”! ”Mincinosule”

Citeste si: Bianca, mesaj șocant pentru Livian de la ”Puterea Dragostei! Între ei totul s-a schimbat! ”Nu pot să îți zic când suntem față în față”

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel...- bzi.ro

Citeste si: Promo Puterea dragostei 19 octombrie. Nelson Mondialul în direct cu Andreea Mantea- Ce a spus despre Bianca

Nelson Mondialu a fost îngenuncheat de decizia Tribunalului. A fost arestat preventin în 2004

„Oamenilor legii le este mai cunoscut pentru activităţile care ţin de domeniul infracţional – trafic de droguri, dar şi pentru conducerea unei bande specializată în furturi de autoturisme

şi din supermarketuri în Roma, Italia. În România a fost anchetat de către DIICOT, pentru deţinerea de pastile de ecstazy, pe care urma să le comercializeze într-o discotecă din campusul studenţesc clujean Haşdeu. Totuşi, cu toate problemele legate de nerespectarea legii, inclusiv arestarea sa preventivă de către Curtea de Apel Cluj prin anul 2004, conform site-lui instanţelor clujene, Nelson Mondialu nu are în prezent probleme cu legea penală în România.”
, a scris Gazeta de Cluj despre Nelson.

Nelson Mondialu a fost îngenuncheat de decizia Tribunalului. Le-a certat pe fetele care au pretins că îl plac pe Livian 

Nelson Mondialu' a intervenit acum câteva săptămâni la Puterea dragostei, după ce a urmărit ce s-a întâmplat în casa dragostei. Tatăl lui Livian le-a certat pe fetele care au pretins că îl plac pe fiul său.  „De ce nu le faceți o căutare fetelor, să le întrebați ce au făcut de la 14 ani, prin ce țări au fost? Pe Bia ați căutat-o că este c...ă? Lăsați-l pe copilul meu și luați-l pe Fizz. Disperatelor, dacă v-au refuzat Jador și Bogdan, v-ați aruncat pe fiul meu”, a spus Nelson Mondialu'. 

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Mesajul surprinzător trimis de Ella de la Puterea dragostei rivalei sale, Simina! Ce a spus despre sarcina fostei iubite a lui Jador

Andra Volos și Mariana de la Puterea Dragostei, la un pas de bătaie! ”Muriți de ciudă, crăpați!”

Moment incredibil la Puterea Dragostei. Jador, cu lacrimi în ochi, după discuția cu Ella!

Astrologii anunță reușite! Au parte numai de succese în 2022

Legea certificatului verde din România se modifică complet! Alexandru Rafila a decis. Se schimbă forma

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Infidela Mihaela Rădulescu a fost prinsă în pat cu dansatorul Laurențiu. Ce va face Felix Baumgartner acum?

Mister elucidat! Anamaria Prodan a aflat cine ”a scăpat” pozele cu ea dezbrăcată: ”Va plăti. În timp foarte, foarte scurt”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies