Nelson Mondialu l-a dat degeaba în judecată pe Strugurel „Irlandezu”, care l-a amenințat cu moartea! Strugurel fentează justiția din România, care nu îl poate aduce în fața judecătorilor!

Nelson Mondialu l-a dat în judecată pe Strugurel „Irlandezu” pentru că acesta l-a amenițat pe facebook.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Nelson Mondialu l-a dat în judecată pe Strugurel „Irlandezu” pentru că acesta l-a amenițat pe facebook.


In articol:

Nelson Mondialu l-a dat în judecată pe Strugurel „Irlandezu” în noiembrie 2018. Astfel, Nelson, al cărui nume real este Nelson Pop Simone, a devenit parte civilă într-un dosar al cărui obiect este amenințarea, Strugurel Lingural, poreclit „Irlandezu”, figurând ca pârât. Dosarul a fost înregistrat pe 28 noiembrie 2018, la Judecătoria Cluj-Napoca. (vezi ce a spus Nelson Mondialu despre relația lui Livian cu Bianca)

Citeste si: Nelson Mondialu, vlog despre Andreea Pirui! Blonda, Livian si Marius au reactionat in emisiune

Citeste si: Nelson Mondialu, în război cu familia: "Dac-o mai vedeți la mine în casă să mă scuipați!"

Citeste si: Armaghedonul va pustii Europa. Profeția clarvăzătoarei care a anticipat războiele mondiale - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

Citeste si: Nelson Mondialu, declaraţii revoltătoare despre Bianca! A atacat-o fără milă pe frumoasa brunetă!

”Scandalul dintre Nelson Mondialu și Strugurel Irlandezu le-a dat de furcă anchetatorilor clujeni. După ce în 2017 Strugurel ar fi exprimat public mai multe amenințări la adresa lui Nelson și a familiei sale, procurorii au deschis un dosar penal pe numele acestuia. Potrivit surselor, Nelson a fost cel care s-a adresat autorităților, formulând o plângere penală împotriva lui Strugurel Lingurar poreclit și Strugurel Irlandezu, explicând că se teme pentru siguranța sa și a familiei sale”, a relatat Ziar de Cluj.

Nelson Mondialu l-a dat în judecată pe Strugurel „Irlandezu”: "A început să posteze aproape zilnic injurii" 

Nelson Mondialu a precizat la acea vreme că a trecut perioada în care lucrurile se rezolvă prin violență, fiind vremea în care autoritățile trebuie să-și facă treaba. ”La data de 05.04.2017 persoana vătămată Pop Nelson Simone a formulat plângere penală cu privire la faptul că de aproximativ 3 luni de zile inculpatul Lingurar Strugurel postează pe adresa de Facebook amenințări la adresa sa și a soției sale.",se menționează în rechizitoriul procurorilor, citat de Clujust.

“Având în vedere lipsa de comunicare a persoanei vătămate în sensul dorit de inculpat, în perioada ianuarie 2017 - 4 aprilie 2017 acesta din urmă a început să posteze aproape zilnic injurii, denigrări și amenințări pe adresa de Facebook. Amenințările directe au fost prezentate de persoana vătămată sub forma a 10 fișiere și îl prezintă pe inculpat în împrejurări diferite”, se mai arată în rechizitoriu. Fapta lui Strugurel Lingurar, care a postat public pe Facebook în repetate rânduri amenințări cu moartea, cu acțiuni violente precum și alte infracțiuni contra persoanei, întrunește elementele constitutive ale infracțiunii de amenințare, au precizat procurorii. Pentru fapta sa, Strugurel Lingurar ar putea fi condamnat la închisoare. Cu toate acestea, Strugurel a sfidat pînă acum instanța.

Nelson Mondialu l-a dat în judecată pe Strugurel „Irlandezu”: „Având în vedere lipsa inculpatului..."

Mai multe termene ale procesului au fost amânate pentru că acesta nu s-a prezentat. „Având în vedere lipsa inculpatului, care, deşi legal citat, nu s-a prezentat, va dispune amânarea soluţionării cauzei şi acordarea unui nou termen”, au hotărât judecătorii pe 14 noiembrie 2019. Pe 30 ianuarie 2020, procesul a fost amânat din nou, din același motiv. Apoi, procesul a fost suspendat din cauza stării de urgență. Următorul termen a fost stabilit pentru 23 iulie 2020.

Strugurel Lingurar este de origine din comuna Iara, stabilit ulterior în Turda, de unde a plecat în Irlanda. Acesta s-a remarcat prin celebrul clip în care și-a incendiat mașina, un Mercedes din 2007, la cererea utilizatorilor Facebook care urmăreau clipul său live. „La 40.000 de mii de share-uri dau la Mercedes 2007”, a scris turdeanul, cunoscut sub numele de Strugurel Lingurar Irlandezu, în postarea de pe rețeaua de socializare. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Zodiile cu un noroc incredibil în 2021

Reguli de Sărbători! Câte persoane se pot întâlni? Ce se va interzice în totalitate

Singura artistă care a reușit să învingă maneliștii pe trending Youtube! Cu ce piesă a dat lovitura: nu cântă manele niciodată

Nelson Mondialu o umilește pe Bianca de la Puterea Dragostei, în plină stradă! Ce a spus tatăl lui Livian: „Ca să-și șteargă trecutul…”

Livian de la Puterea Dragostei, dezvăluiri emoționante despre arestarea tatălui său, Nelson Mondialu. Cum a primit vestea

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies