Nelson Mondialu', o nouă lovitură dură pentru Bianca de la Puterea dragostei! ”Lobo al meu trebuie să îmi aducă acasă o femeie cel puțin cu șapte ani mai tânără decât el și fără botox!”

Nelson Mondialu', o nouă lovitură dură pentru Bianca de la Puterea dragostei! Tatăl lui Livian și-a exprimat dorința în privința femeii care trebuie să fie partenera de viață a fiului său

Nelson Mondialu, o nouă lovitură dură pentru Bianca!
Autor: Lia Popescu

In articol:

Nelson Mondialu, o nouă lovitură dură pentru Bianca!
Nelson Mondialu, o nouă lovitură dură pentru Bianca!

Nelson Mondialu', o nouă lovitură dură pentru Bianca! Duminică seara,  Livian și Bianca au fost desemnați marii câștigători ai sezonului 2 Puterea dragostei. Cei doi i-au convins pe telespectatori că s-au iubit cu adevărat și majoritatea a considerat că, în ciuda problemelor, ei chiar au demonstrat adevărata putere a dragostei pe tot parcursul emisiunii, deși nu mai sunt un cuplu, cel puțin la nivel declarativ.

Nelson Mondialu, o nouă lovitură dură pentru Bianca!
Nelson Mondialu, o nouă lovitură dură pentru Bianca!

Nelson Mondialu', o nouă lovitură dură pentru Bianca! Nu este de acord cu ea nici acum?

Relația dintre Bianca de la Puterea dragostei și Livian a fost văzută cu ochi buni de oamenii de acasă, însă…Nelson Mondialu, tatăl finalistului, nu a fost de acord cu relația dintre fiul său și favorita publicului. Poate tocmai de aceea, de-a lungul timpului, el a vorbit destul de tranșant despre legătura lor sentimentală și, pe internet, mereu a spus că nu o dorește de noră! Pe canalul lui de You Tube de pildă, a făcu un clip în care a

spus așa... „Am descris pe Tecuceanca în trei cuvinte”. Printre altele, Nelson a specificat atunci despre Bianca că ”suferă de un blocaj și că are nevoie de o consiliere psihiatrică”. Mai mult decât atât, a menționat și faptul că, la vârsta ei, tânăra este plină de răutate.

Citeste si: Luiza Melencu, găsită moartă- bzi.ro

Nelson Mondialu, o nouă lovitură dură pentru Bianca!
Nelson Mondialu, o nouă lovitură dură pentru Bianca!

Nelson Mondialu' s-a bucurat, surprinzător, de victoria Biancă din finală! ” A câștigat mister Livian și șefa Bianca”

Nelson Mondialu', o nouă lovitură dură pentru Bianca! Cu toate astea, ardeleanul a surprins pe toată lumea în momentul în care, după ce au fost anunțați câștigătorii sezonului 2, Nelson a mărturisit că se bucură că au câștigat Livian și Bianca, ba mai mult, că o așteaptă pe brunetă la Cluj. „A câștigat coconașu. A câștigat mister Livian și șefa Bianca. Alo, să ne înțelegem. Așa, să moară boșoroaga Eliza de ciudă și de necaz. Puterea dragostei. Eliza moare de ciudă”, au fost cuvintele controversatului bărbat.

Citeste si: Livian de la Puterea dragostei, pus să aleagă între Bianca și familia lui? Răspunsul care îi va șoca pe toți: „Bianca să fie...”

Citeste si: Nelson Mondialu se implică în scandalul momentului! Dezvăluiri ȘOC despre Simina Loica!

Citeste si: Livian de la „Puterea Dragostei”, gest neașteptat pentru români

Nelson Mondialu, o nouă lovitură dură pentru Bianca!
Nelson Mondialu, o nouă lovitură dură pentru Bianca!

Nelson Mondialu', o nouă lovitură dură pentru Bianca! ” Femeia trebuie să fie naturală din cap până-n picioare”  

Nelson Mondialu', o nouă lovitură dură pentru Bianca!  Totuși, cu doar câteva ore înainte de finală, Nelson Mondialu i-a dat un avertsiment Biancăi, și unul extrem de serios. ”Eu nu zic că Bianca nu este o fată bună, că este…dar Lobo al meu trebuie să îmi aducă acasă o femeie cel puțin cu șapte ani mai tânără decât el( n.r Livian are 24 de ani, Bianca are 21 de ani, în concluzie, nu este pe placul lui Nelson)și fără botox (nr. tânăra și-a măritrecent buzele!). Femeia trebuie să fie naturală din cap până-n picioare, supusă, stilată, așa cum suntem și Liana de 27 de ani”, a specificat Nelson, în exclusivitate, la WOWbiz.ro.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

SCANDAL URIAȘ! Simina de la Puterea dragostei l-a făcut șah-mat pe Nelson Mondialu! ”E un Nerușinat! La anii lui, nu are minte”! Ce replică dură i-a dat fosta concurentă după ce...

Andreea Mantea, plângând, anunță cine sunt, de fapt, câștigătorii Puterea Dragostei: ”Știu că nu este corect, dar....”

Jador și Nelson Mondialu, live incendiar: pe cine susțin în finala Puterea Dragostei? Au dat cărțile pe față

Horoscop Zilnic Luni 8 Martie 2021: Berbecii trebuie să fie atenți, Leii vor fi dați peste cap

România, în carantină generală? Dan Barna a dezvăluit care sunt planurile Guvernului

Ceaiul care poate declanșa cancer la colon. Mulți români continuă să-l bea fără să știe la ce se expun. Medicul Laura Ene avertizează

Crimele de la Onești. Răspunsul ciudat primit de anchetatori de la asasin, la audiere

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies