Nelson Mondialu, pensie uriașă de la Statul Român! Tatăl lui Livian de la Puterea Dragostei a descoperit că are diabet și a ajuns la insulină

Nelson Mondialu, tatăl lui Livian, are probleme grave de sănătate și vrea să se pensioneze pe caz de boală.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin


In articol:

Nelson Mondialu, 57 de ani, a dezvăluit că are probleme mari de sănătate și va solicita pensionarea pe caz de boală. Tatăl lui Livian susține că va solicita Statului Român o sumă de 3-4.000 lei pe lună ca pensie, pe motiv că are nevoie de acești bani pentru medicamente și pentru traiul de zi cu zi.

Nelson Mondialu, tatăl lui Livian, pensie uriașă de la Statul Român! E diabetic grad 2

Nelson speră că în cazul său nu se va lua în considerare faptul că are puțini ani în câmpul muncii și că problema medicală va fi tratată cu prioritate. Nelson Mondialu a fost diagnosticat cu diabet zaharat grad 2 și spune că își face insulină de 3 ori pe zi.

”Vineri mă duc la doctor, eu acum am fost doar la ăsta de mi-a tras sânge și mi-a dat analizele. Am ieșit peste cota aia de 6, sunt diabetic. Eu voi fi declarat diabet. Acum, în cazul ăsta, să vedem dacă putem să-mi iau pensie pe caz de boală. Un cumulat de 30-40 de milioane ușor... Eu mă gândesc acum, pentru daibet, la pensie, nu te mai întreabă de când ești în câmpul muncii. Eu mă gândesc că te întreabă altceva... Dom’le, traiul tău de zi cu zi cum cum e? Ce consumi, ce mănânci? Trebuie să-mi dea cumulatul la ăsta..., bine, eu cheltui vreo 250 mii...”, a spus Nelson Mondialul într-un clip pe canalul său de Youtube.

Citeste si: Nelson Mondialu e bolnav. A apărut pe video tulburat: „M-o nenorocit”

Citeste si: Livian de la Puterea dragostei, mesaj tăios pentru Bianca: „ Nu ai cum să o faci femeie ușoară pe Nicoleta” - evz.ro

Citeste si: Listă simptome covid 2020 – 13 semne care arată că ești infectat - bzi.ro

Citeste si: Livian se mută cu Ramona de la Puterea dragostei? Ce a spus finalistul după ce a auzit că blonda va veni la el, la Cluj? Bianca va lua foc! ”Este perseverentă!”

Citeste si: Șoc total! Livian, lovitură dură pentru Bianca de la Puterea dragostei la întoarcerea în țară! "Le-a spus părinților despre Ella"

Nelson Mondialu, tatăl lui Livian, pensie uriașă de la Statul Român! S-a îmbolnăvit din cauza emisiunii Puterea Dragostei

Nelson Mondialu spune că toate problemele medicale i se trag de la stresul provocat de prezența fiului său la emisiunea ”Puterea Dragostei”, însă soția lui, Liana este de cu totul altă părere.

Nelson: ”Eu ți-am spus, când s-a dus Lobo la emisiune, eu am fost sănătos”

Liana: ”Da, bine, tu întotdeauna găsești motive că altcineva e de vină în orice. Dar chefurile pe care le băgai și alcoolul pe care-l băgai în tine...”

Nelson: ”N-am avut problemele astea...”

Liana: ”Bine, lasă-ne atunci... Dă vina pe noi, că noi suntem de vină”.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Bianca de la Puterea dragostei, decizie șoc în privința lui Livian! Se mută la Cluj! S-a hotărât la întoarcerea în țară!

Nelson Mondialu, prima reacție după ce Livian s-a întors acasă. Nu i-a venit să creadă: „Ți-ai tatuat-o pe Bianca pe...?”

Metoda simplă prin care Minodora a slăbit 40 kg: A dat rezultate mai bune decât operația de micșorare a stomacului

Șocant! Bianca Comănici a spus abia acum! ”Mama nu a știut că eu mă duc la Puterea dragostei”

Livian de la Puterea Dragostei s-a împăcat cu fosta iubită?! Cei doi țin legătură de când concurentul a fost plecat în vacanță în România

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies